logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Denmark

Hareide om Eriksens fremtid: Der er intet konkret

Hvad skal der ske med Christian Eriksen?

Det er et af de spørgsmål, der har fyldt rigtig meget i fodboldverdenen i efterhånden lang tid, eftersom Eriksens kontrakt med Tottenham udløber i sommeren 2020 og endnu ikke er blevet forlænget.

Mange forskellige hold har været bragt i spil, heriblandt Chelsea, Barcelona og senest Real Madrid, der efterhånden skulle have set sig brandvarme på danskeren.

Men spørger man landstæner Åge Hareide, så er det hele bare spekulationer.

Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber i sommeren 2020.
Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber i sommeren 2020.
Vis mere

Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber i sommeren 2020. Foto: Liselotte Sabroe

»Sidst jeg snakkede med ham (Christian Eriksen, red.) var der ikke sket noget. Så jeg tror ikke, der er noget nyt,« fortæller den danske landstræner til norsk TV 2 og tilføjer:

»Der er en masse spekulationer, men ikke noget konkret.«

Jo tættere på udløbsdato for kontrakten med Tottenham Christian Eriksen nærmer sig, jo mere falder markedsprisen dag for dag. Derfor er interessen for danskerens fremtid også særligt stor i øjeblikket, og der bliver spekuleret en del.

Men det tror Åge Hareide ikke har nogen indvirkning på Christian Eriksen.

»Medier hører et eller andet, som gør, at der blive skrevet om det, men hvor meget der egentlig er reelt er svært at finde ud af. Det tror jeg også, det er for Christian, så jeg tror, han prøver at holde sig fra det,« fortæller Åge Hareide.

Til norsk TV 2 fortæller Åge Hareide også, at han er glad for, at Christian Eriksen er dansk, og som landstræner passer han også på med ikke at blande sig:

»Jeg passer på med ikke at blande mig i det, spillerne gør, for så er der alt for meget, jeg skal forholde mig til. Men jeg er utrolig glad for, at spillerne altid præsterer, der hvor de er,« lyder det fra Åge Hareide.

Ifølge spanske AS, så har Tottenham svaret på Real Madrids forespørgsmål på Christian Eriksens prisskilt med beskedne 1,8 milliarder kroner.

Christian Eriksen i selskab med Kasper Schmeichel og Åge Hareide under et pressemøde.
Christian Eriksen i selskab med Kasper Schmeichel og Åge Hareide under et pressemøde.
Vis mere

Christian Eriksen i selskab med Kasper Schmeichel og Åge Hareide under et pressemøde. Foto: Mads Claus Rasmussen

Themes
ICO