logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Denmark

Kæmpe drama: Lærer anholdt på skole

En lærer på CPH Business i København er blevet anholdt onsdag formiddag, mens han var på arbejde.

»Jeg kan bekræfte, at der er en medarbejder, der er blevet anholdt i formiddags i vores afdeling i Nansensgade. Hvad han er anholdt for, kan jeg ikke sige noget,« siger Lars Brejnrod, ressourcedirektør i CPH Business, til B.T.

B.T. har været i kontakt med en elev, der overværede anholdelsen.

»Det var lidt voldsomt. Vi sad som studiegruppe, da PET pludselig kommer ind.«

»Der kommer syv mand ind - civilklædte - og går ind til ham og sætter ham i håndjern. ‘Du er anholdt’, siger de og tager handsker på. Bagefter ransager de hans computer.«

»Vi sad som eneste gruppe i et klasselokale, så da de kom ind, tænkte jeg: ‘Hvad fanden foregår der?’ - er det her en polterabend?,« siger eleven til B.T.

Ved du noget om sagen? Så vil B.T. gerne høre fra dig. Kontakt journalist Sebastian Bjerring Jensen på sebj@bt.dk.

Københavns Politi ønsker ikke at udtale sig om sagen og kan derfor ikke bekræfte, at anholdelsen relaterer sig til den terror-sag, der kom frem i lyset tidligere onsdag.

Her slog PET og Københavns Politi til flere steder i Storkøbenhavn og anholdt to personer for medvirken til forsøg på terrorisme i udlandet. Sagen omhandler indkøb og levering af genstande, bl.a. droner, som skulle bruges til kamphandlinger, fra Danmark til Islamisk Stat i Syrien og Irak.

Themes
ICO