logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Denmark

Kyllingen revser Astana efter drama: 'Fuglsang var alt for sårbar!'

En dramatisk finale på Mur de Bretagne gav masser af spænding på torsdagens etape I Tour de France, der med danske øjne kunne have endt helt galt.  

Jakob Fuglsang røg i asfalten kort før mål, og det var med nød og næppe, at Astana- holdet fik kørt danskeren tilbage I feltet.  

Han endte tre sekunder bag dagens vinder Dan Martin, men det kunne have endt meget værre for Astana, der slap med skrækken.

- Det er sgu ikke godt nok af Astana. De kom på hårdt arbejde i dag, og jeg er spændt på, om de indkasserer en bøde for at holde for længe på følgebilen. Jeg håber ikke, det ender med en tidsstraf til Jakob, for man ved aldrig med kommissionærerne.

- Holdet bliver kørt tynde, og Fuglsang har simpelthen for få folk med sig første gang over Mur de Bretagne. Havde han punkteret ligesom Roman Bardet og Tom Dumoulin, så havde han også mistet rigtig meget tid. Der var kun tre tilbage fra Astana. Han var alt for sårbar, siger Rasmussen.

Til gengæld var der masser at juble over hos Quick-Step Floors med danske Brian Holm på holdet som sportsdirektør. Dan Martin kørte fra alt og alle til sidst og snød feltet med sejren på 6. etape.

- Det er en typisk Brian Holm-beslutning, da Quick-Step går frem, og det siger jeg endda uden at have snakket med ham. Han har ringet ned til vognen og sagt, at der kommer tre kilometer med sidevind, så den skulle bare have gas. Og han fik ret. Der skete en masse, fordi folk sider og sover. Når udbruddet har syv minutter, så går tingene langsomt i feltet, siger Rasmussen.

Her følger dagens top og flop:

Team Sky vinder næppe nogen popularitetskonkurrence. Sky-rytter i tumult i Touren: Får nok af kritisk tilskuer

Sagan tog sejren på 5. etape. Foto: Ritzau Scanpix Kyllingen efter svær Tour-finale: - Han var tæt på genistreg

Themes
ICO