logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Denmark
An article was changed on the original website

Mageløse Messi: Nåede vild milepæl hurtigere end Ronaldo

At være træner i FC Barcelona kan være vanskeligt, men Lionel Messi gør det lidt lettere.

Den argentinske superstjerne viste igen-igen sin uomtvistelige verdensklasse, da Barça sendte Chelsea ud af Champions League.

Med to mål og en assist var han den store Barcelona-helt, og ude på bænken kunne træner Ernesto Valverde læne sig tilbage og bare nyde at have den lille 10’er på sit hold.

- At have Messi på holdet er en luksus. Det er så afgørende, at han i enhver situation kan skabe fare. Vores angrebsspil går igennem ham, og i enhver handling gør han det bedre, sagde Valverde efter den overbevisende sejr over London-klubben.

Også Chelsea-manager Antonio Conte måtte som alle andre på Camp Nou overgive sig til Lionel Messi.

- I aften og over de to kampe var Lionel Messi forskellen. Vi taler om den bedste spiller i verden. Vi skabte mange chancer, men de var meget kyniske.

- Vi taler om en spiller (Messi, red.), der hver eneste sæson scorer 60 mål. Vi taler ikke om en topspiller, men om en super-topspiller. Han gjorde forskellen, sagde italieneren om Messi, der scorede i alt tre mål og lagde op til det sidste i FC Barcelonas samlede 4-1-sejr. 

Argentineren er nu oppe på 100 Champions League-scoring, og selv om Cristiano Ronaldo er oppe på 117 mål, kan den 30-årige Barcelona-spiller glæde sig over, at han skulle bruge færre kampe, minutter og afslutninger på at nå milepælen.

Se også: Stakkels 'AC': Magiske Messi skrev historie

Jamie Carrigher er tilbage på skærmen for TV3, når Champions League-kvartfinalerne afvikles. Foto: All Over Spyttede pige i hovedet: Nu har TV3 fældet dom over fodbold-ekspert

Themes
ICO