logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Denmark

Mand forsvundet efter "mistænkelig" brand: Politi efterlyser vidner

Politiet er massivt tilstede på en adresse i Ruds Vedby, hvor der var brand i morges. Politiet er bekymrede over, at de ikke kan finde en ældre mand.

Politiets efterforskere arbejder påskesøndag på højtryk på en adresse på Kalundborgvej i Ruds Vedby ved Dianalund.

Her blev et hus søndag morgen ramt af en voldsom brand, og politiet frygter, at en 68-årig mand er kommet noget til.

- Jeg kan ikke komme ind på detaljerne af hensyn til efterforskningen, men der er nogle ting, der gør, at vi betegner hændelsen som mistænkelig, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Mens branden efterlod stort set hele bygningen intakt set udefra, så er næsten alt inventar blevet ødelagt i branden.

Det er teknikere fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der leder i den udbrændte bygning, og der er tale om en sikkerhedsforanstaltning, da man ikke kan finde husets 68-årige beboer, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Ifølge TV2 ØST's reporter på stedet, så er politiet talstærkt til stede med fire hundepatruljer, to droner og efterforskere. De har endnu ikke fundet spor af manden.

- Vi bruger droner til at søge efter manden. Selvfølgelig kan det godt være, at vi også på den måde finder noget, der har relevans for sagen, men vores primære opgave og mål er at finde den her 68-årige mand, siger Kim Kliver.

Politiet har dagen igennem snakket med flere naboer i området.

- Det er helt normal procedure at snakke med naboerne i sådan en sag her. Vi har snakket med dem om, hvorvidt de har set noget, siger Kim Kliver.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beder offentligheden om hjælp til at opklare mysteriet omkring den forsvundne mand.

De vil derfor meget gerne høre fra eventuelle vidner, der har informationer om den 68-årige mands færden.

TV ØST

Themes
ICO