logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Denmark
An article was changed on the original website

Mindst 18 er dræbt ved angreb på skole på Krim

Mindst 18 personer er dræbt og omkring 50 er såret på en læreanstalt ved et angreb på Krim, oplyser Ruslands nationalgarde.

Ruslands efterforskningskomité siger, at den har indledt en efterforskning af »et terrorangreb på en teknisk skole i byen Kerch på Krim«, som Rusland har annekteret.

»En eksplosion på skolen i byen Kerch var et terrorangreb, hvor der blev anvendt en hjemmelavet bombe fyldt med metalstykker«, siger den højtstående officer, Sergej Melikov, fra Ruslands nationalgarde ifølge russiske medier.

Bomben var anbragt i skolebygningens cafeteria.

Olga Grebennikova, som er leder af skolen i Kerch, siger til KerchNet TV, at bevæbnede mænd med automatgeværer trængte ind i skolebygningen efter eksplosionen og »dræbte alle de så«.

Hun siger, at både studerende og lærere blev dræbt.

De fleste af ofrene er teenagere.

»De jagtede eleverne rundt og dræbte dem«, siger skolelederen.

Børnehaver evakueres

En højtstående embedsmand på Krim giver imidlertid udtryk for, at det var én angrebsmand, som selv var studerende, og som dræbte sig selv.

Lokale optagelser i Kerch viste pansrede køretøjer nær skolen.

Øjenvidner siger, at skoler og børnehaver andre steder i byen evakueres.

Forsvarsministeriet i Moskva siger, at det sender militær og materiel ned til Krim for at hjælpe ofrene for angrebet.

Avisen Komsomolskaya Pravda citerer en studerende Semyon Gavrilov for, at han var faldet i søvn under en forelæsning og blev vækket af skud. Han siger, at han så en ung mand skyde på folk.

ritzau

Themes
ICO