logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Denmark
An article was changed on the original website

Morten åbner Danmarks første kødautomat: 'Med tiden bliver de ligeså almindelige som pengeautomater'

Et helt nyt madkoncept ser dagens lys i Danmark: Kødautomaten.

Den første døgnåbne automat fyldt med økologisk kød åbner i Lyngby 4. november, og manden bag har ambitioner om at åbne op mod 100 flere af slagsen rundt om i landet i løbet af det næste års tid.

»Andre steder i verden er kødautomater en stor succes. I Tyskland er der flere hundrede af slagsen, og i USA skyder automaterne op med en ambition om, at de med tiden skal blive lige så almindelige som pengeautomater. Og nu er tiden moden til at afprøve ideen om døgnåbne automater i Danmark fyldt med vakuumpakket kød af den bedste kvalitet,« siger Morten Valentin Holm i en pressemeddelelse.

Han har de seneste seks år drevet virksomheden Kødbilen, der kører kød ud til danskerne.

Kødautomaten åbner i Lyngby 4. november. Vis mere

»Når jeg nu tager næste skridt og åbner Kødautomaten, handler det om, at når man skal bruge et godt stykke kød, skal man være uafhængig af tiden på døgnet og butikkernes åbningstider,« siger Morten Valentin Holm.

»Kødautomaten er altid åben, og det betyder, at løsningen er lige rundt om hjørnet, uanset om man mangler pølser til natmaden sent lørdag aften, om lysten til et særligt godt stykke kød opstår onsdag aften, når slagterbutikken er lukket, eller når folk med skæve arbejdstider har brug for at handle uden at skulle tænke på butikkers åbningstider,« fortsætter han.

Der vil være alt fra tyndstegsfilet, entrecote og skinkeculotte til hakket oksekød af kødkvæg, lammepølser og bacon i tern i Kødautomaten, og kødet vil være af samme kvalitet som det, Morten Valentin Holm har solgt fra Kødbilen de sidste seks år.

Kødautomaten indeholder 10 såkaldte karruseller, som kan deles op i 36 enheder. En fyldt automat vil i alt indeholde mellem 300 og 400 kilo kød, alt efter udskæringer. Betaling foregår via Mobilepay eller med kreditkort.

Themes
ICO