logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Denmark

Trods sjælden drømme-scoring: Derfor ærgrer Superliga-profilen sig

Vito Hammershøy-Mistrati blev Hobros store pokalhelt med en drømmescoring mod Ledøje-Smørum. Problemet er bare at målet, som blev sparket ind fra midten af banen, ved en fejl ikke er dokumenteret på video.

»Det er uden tvivl det bedste mål i min karriere. Det er vildt irriterende,« siger Vito Hammershøy-Mistrati.

»Alt blive jo filmet nu om dage, selv træningskampe. Kampen blev også filmet, men et eller andet gik galt, men jeg håber, at de får fikset videoen på en eller anden måde,« fortsætter han.

Ifølge presseansvarlig i Hobro Daniel Lindemann Jakobsen fortalte kameramanden, der skulle filme kampen til pokalturneringens hjemmeside, at der var sket en fejl, der gjorde, at kun kampens første kvarter blev uploadet.

Vis mere

Vito Hammershøy-Mistrati kom ind i pausen i tredjerundekampen i pokalturneringen, og vendte et 0-1 til en ventet 2-1-sejr i udebanekampen mod Danmarksseriemandskabet.

Mens 2-1-målet blev sparket ind fra 11-meterpletten, så var 1-1-målet, det udokumenterede drømmedrøn som faldt i det 57. minut, altså mere mindeværdigt. Vito Hammershøy-Mistrati beskriver det således:

»Jeg ser, at målmanden står langt ude af sit mål, og så tænker jeg, ’hvis jeg får bolden nu, så skyder jeg’. Det tænker jeg ret tit, men der får jeg så aldrig lige bolden. Men her erobrede jeg selv bolden inde på vores egen banehalvldel inde omkring buen, og så lossede jeg bare til den. Jeg ramte bolden helt kanon med et hårdt halvliggende spark, og så svævede den ind i nettet uden at ramme jorden først.«

Vito Hammershøy-Mistratis far har efterlyst videobilleder af målet på Twitter. Vi vil da også gerne efterlyse målet, hvis der er nogen tilskuere, der tilfældigvis har filmet det. Så send det gerne til B.T. Sport.

26-årige Vito Hammershøy-Mistrati har i de seneste sæsoner etableret sig som en bærende spiller på Hobros midtbane og som en profil i Superligaen. Et ømt punkt har dog været, at han har manglet det afgørende held og skarphed på målscorings-fronten.

Kun et enkelt mål er det blevet til i 41 kampe i Superligaen. Derfor er Hobro-profilen selvfølgelig glad for sine to scoringer, selv om det nager ham, at det ikke er foreviget.

»Det er ren selvtillidsoptankning. Det er aldrig skidt at score mål, også selv om det er mod et Danmarksseriehold.«

Trods den ikke imponerende målscoringshistorik i ligaen, har Hammerhøy-Mistrati en noget større hitrate i pokalturneringen, som han åbenbart gemmer drømmemålene til.

Vis mere

I 2015 bankede han eksempelvis et vildt langskud op i krogen fra 30 meter, da han spillede for Lyngby i en pokalkamp mod AB.

»Ja, det er åbenbart i pokalen, at det lykkes,« griner Hobro-spilleren, som nu håber, at målsuccesen i pokalturneringen bliver overført til Superligaen, hvor der burde være garanti for, at det bliver dokumenteret på tv-billeder.

»Jeg må få det lavet om til, at det også bliver i Superligaen, at jeg kan score flotte mål. Det vil jeg trods alt hellere.«

Hobro, som kæmper for overlevelse i bunden af Superligaen, er med 2-1-sejren videre til fjerde runde i pokaturneringen.

Themes
ICO