Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Cristiano Ronaldon ele oli liikaa – Portugalin valmentaja raivona supertähdelle, seuraukset mahdollisia

Fernando Santos ei pitänyt vaihtoon komennetun Cristiano Ronaldon reaktiosta.

Myös Fernando Santos kyllästyi Cristiano Ronaldon kiukutteluun. Kuva:  Patricia de Melo Moreira / AFP / Lehtikuva

Portugalin supertähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo on ollut kesästä lähtien jatkuvasti myrskyn silmässä. Riitaisa ja monivaiheinen syksy Manchester Unitedissa päättyi juuri ennen MM-kisoja Ronaldon sopimuksen irtisanomiseen.

Sitä edelsi portugalilaisen antama haastattelu, jossa hän antoi rankkaa kritiikkiä seuransa suuntaan.

Lue lisää: Nyt se on varmaa! Cristiano Ronaldo lähtee Manchester Unitedista

Lohkonsa voittaneen Portugalin tilanne MM-kisoissa näyttää sinänsä hyvältä, mutta kuohunta Ronaldon ympärillä ei ota laantuakseen. Päävalmentaja Fernando Santosin hermot alkavat olla tiukilla joukkueen kapteenin kanssa.

Ronaldo otettiin vaihtoon 25 minuuttia ennen loppua Portugalin lopulta tappioon päättyneessä lohkovaiheen päätöspelissä Etelä-Koreaa vastaan, ja miehen reaktio sillä hetkellä on puhuttanut. Hän vei sormensa suunsa eteen marssiessaan ulos kentältä.

Cristiano Ronaldon elehdintä ei kerännyt arvostusta. Kuva:  KAI PFAFFENBACH / Reuters

ManUn valmentaja Erik ten Hag on menettänyt hermonsa syksyn mittaan muutamaan otteeseen Ronaldon reaktioihin vaihtopenkillä, nyt myös Santosin pinna alkaa kiristyä.

– Olenko nähnyt ne kuvat? Kyllä olen, enkä pitänyt niistä lainkaan. En pitänyt niistä, en todella pitänyt niistä. Mutta siitä hetkestä eteenpäin asia on ollut käsitelty. Nämä asiat käsitellään suljettujen ovien takana. Kaikki ovat nyt keskittyneitä huomiseen peliin, Santos sanoi lehdistötilaisuudessa maanantaina.

Santos ei suostunut lehdistötilaisuudessa vahvistamaan, kantaako Ronaldo kapteeninnauhaa tiistain neljännesvälierässä Sveitsiä vastaan.

– Päätän kapteenin vasta kun pääsen stadionille. En vielä tiedä avauskokoonpanoamme. Niin olen toiminut aina ja niin toimin jatkossakin, 68-vuotias luotsi linjasi.

Ronaldon elämässä sattuu ja tapahtuu asioita nyt sellaiseen tahtiin, että heikompaa hirvittäisi. Tämän kohun lisäksi espanjalaislehti Marca uutisoi varmana, että hyökkääjän ura jatkuu kisojen jälkeen Saudi-Arabian liigassa Al-Nassrin joukkueessa.

Portugali kohtaa Sveitsin MM-kisojen neljännesvälieräpelissä tiistaina kello 21.00.