Finland

Daisarijösses! Roisi Playboy-kaunotar Kaymora Ferrare innostui rantakuvauksissa: poseeraa rinnat paljaana – kuvat!

Eri maiden Playboy-lehdissä alasti poseerannut ja Slovakian Playboyn kansikuvatyttönäkin ollut povipommi Kaymora Ferrare poseerasi rohkeissa rantakuvauksissa maineikkaalla Malibun hiekkarannalla.

Vietteleviä otoksia varten Kaymora puki ylleen pienet stringibikinit.

Uhkea kaunotar hullaantui rantakuvailujen aikana niin kovasti, että hän riisui pienten bikiniensä yläosan pois kesken kuvausten. 

1

2

3

Lue myös: Poseerannut yläosattomissa! Apu: Renny Harlin, 61, rakastui 26-vuotiaaseen bikini fitness -kaunottareen - tässä on superseksikäs Johanna-rakas - katso kuvat! 

4

6

5

Lue myös: Jösses! Bella Hadid poseeraa yläosattomissa pelkissä stringeissä – riisuutui 3D-mallinnusta varten: katso kuvat kulissien takaa sekä huima lopputulos! 

Sosiaalisessa mediassa

Kaymora on hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja povipommi paljastaa netissä kropastaan lähes kaiken mutta itsestään hyvin vähän. Sosiaalisesta mediasta kuitenkin selviää, että kaunottarella on sekä filippiiniläisiä että irlantilaisia sukujuuria. 

Kaunottarella on Instagramissa kaksi tiliä, joista toinen on hänen "bisnestilinsä" ja toinen henkilökohtaisempi hupitili. Hänen henkilökohtaisella tilillään on reilut 5000 seuraajaa. Bisnestilille kaunotar on onnistunut keräämään yli 33 000 seuraajaa.

Lue myös: Povipommi Isabel Ljungdell yllätti ihailijansa: poseeraa sensuellisti yläosattomissa - katso kuva! 

Hänellä on myös oma OnlyFans-tili, jonka kautta Kaymora myy aikuisviihdesisältöjä. 

Kaunotar jakaa hyvin provosoivaa sisältöä myös Twitterin puolella. Sovelluksen puolella hän vihjailee käyttävänsä maissintähkää itsetyydytykseen.

7

8

Lue myös: Luonnon kumpareet kätkevät povipommin: vain Demi Rosen uhkeat rinnat ponnahtavat silmille tuoreessa kuvassa, poseeraa myös kokonaan yläosattomissa - katso! 

9

Football news:

Nicolo Barella: We proved that we are stronger than Milan
Go do your voodoo shit, you little ass. Ibrahimovic-Lukaku during the Cup match
Pioli on the defeat by Inter: The only difference was the relegation. There could be any result in equal teams
UEFA has no plans to abandon the Euro in 12 cities. Other options are undesirable
Eriksen scored for Inter for the first time in almost six months - Milan in the Cup in the 97th minute from a free kick
The Premier League has changed its approach to determining offside after Man City's Aston Villa goal. Now in this situation will be fixed out of the game
Zlatan and Lukaku had a conflict in the Italian Cup match