logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

HIFK:n pieni taikuri Iikka Kangasniemi palasi – kuritti heti Pelicansia: ”Tuntui älyttömän hyvältä”

Vielä viime kaudella Pelicansia edustanut HIFK:n hyökkääjä Iikka Kangasniemi oli yhtä hymyä kolmannen puolivälierän tauottua. Pieni taikuri ei pystynyt pukukoppikäytävällä pidättelemään hyvää oloaan.

Jatkoerässä ylivoimalla syntynyt Kangasniemen 2–1-voittomaali tuli makeaan saumaan ja ennen kaikkea makeassa paikassa.

– Onhan näissä Pelicans-peleissä pieni ekstralataus. Täytyy rehellisesti sanoa, että tuntui älyttömän hyvältä laittaa kiekko reppuun, Kangasniemi sanoi.

Kangasniemen edellinen kamppailu oli runkosarjan viimeistä edellisellä kierroksella. Sen jälkeen häntä ei ole liigajäillä nähty.– Ensimmäinen erä oli pientä hakemista, mutta sen jälkeen koneeni lähti käyntiin. Uskon, että pelaaminen helpottuu sarjan edetessä, illan sankari sanoi.

Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen oli normaalia vähäsanaisempi.

– Olimme niin sanotusti puolustusmodessa. Hyökkäyspeli jäi minimaaliseksi. Sitä meidän täytyy parantaa, jos mielimme tapella voitoista. Etenkin karvaus- ja riistopelaamista pitää kohentaa, silmin nähden omiensa esitykseen pettynyt Nieminen sanaili.


All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO