logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Horoskooppi 11.11.2019

Oinas 21.3.–20.4. Säästäväisyys koko alkavan viikon teemana on hyve, jota kannattaa vaalia. Marraskuun pihistely antaa aivan uudet valttikortit joulun alusaikaan.

Härkä 21.4.–20.5. Nyt on hyvä omistaa kunnolla aikaa seuraelämälle. Mökkihöperyys ei sentään ole sinua uhannut, mutta hiljaiselo voi muuten tehdä tepposensa.

Kaksoset 21.5.–21.6. Tee pakosta hyve: koska joudut miltei väkisin kehittämään itseäsi ihmisenä, niin tee se ilomielin ja innolla. Uudet tilaisuudet suorastaan häikäisevät.

Rapu 22.6.–22.7. Uudet työt tuovat uusia tilanteita ja mahdollisuuksia ihmisten kohtaamiseen. Tilanne tarjoaa sinulle tuplaponnahduslaudan toisenlaiseen elämään.Leijona 23.7.–22.8. Annat nyt entistä suurempaa arvoa uskollisuudelle ja kiintymykselle, mikä tekee sinun ja erään suhteesta entistä tiiviimpää. Huumoriakaan ei kannata sulkea pois.

Neitsyt 23.8.–22.9. Saat tarjouksen, jota epäröit, sillä et ole oikein selvillä sen vaikutuksista yksityiselämääsi. Tilanne vaikuttaa suotuisalta, joten suostu siihen.

Vaaka 23.9.–23.10. Kaipaat kiinteää ihmissuhdetta, mutta pitääkö sitä varten lähteä seikkailuretkille? Sekin on yksi keinoista, joita ei kannata ainakaan heti sulkea pois.

Skorpioni 24.10.–22.11. Menestymisen mahdollisuutesi kasvavat nopeasti, kun uskaltaudut monen mielestä uhkarohkeaan hankkeeseen, joka toimiikin.

Jousimies 23.11.–22.12. Yhtäkkiä eteen tuleva pinnallinen romanssi ruokkii haaveitasi, mutta ennen muuta se rohkaisee avain uudenlaisiin yrityksiin rakkauden rintamalla.

Kauris 23.12.–21.1. Tartu nyt ensimmäiseen niistä monista mahdollisuuksista, joilla voit elämääsi parantaa. Ja sen jälkeen tartu toiseen. Pöydälläsi on nopeasti voittava käsi.

Vesimies 21.1.–19.2. Olet vihdoin kotiutumassa uuteen ympäristöösi, mikä auttaa, sillä tätä tutkainta vastaan on vähän paha mennä potkimaan. Marraskuu on hyvää aikaa.

Kalat 20.2.–20.3. Perinteinen taipumuksesi sukeltaa pinnan alle vaikeuttaa uusien ihmissuhteiden luomista. Ei kaikista suhteista tarvitse odottaa sydänystävää. Tärkeintä on kohtaaminen.


Themes
ICO