Kiistellyt teot sattuivat satakuntalaisessa lapsiperheessä noin neljä vuotta sitten. Kuvituskuva, joka ei liity tapaukseen. IMAGO STOCK/ AOP

Syyttäjän kuvaamat rikokset tapahtuivat vuoden 2015 maaliskuun ja seuraavan vuodenvaihteen välisenä aikana satakuntalaisessa kaupungissa .

Mies olisi tuona aikana antanut ”ruumiillista kuritusta” perheen 3–9 - vuotiaille lapsille . Lisäksi hän olisi pahoinpitellyt 15 - vuotiasta tyttöä .

Poikkeuksellista pahoinpitelyissä on se, että mies olisi syyttäjän mukaan kiinniottamisen ohella myös ”heitellyt” uhrejaan .

Lapset eivät saaneet ”heittelystä” vakavia vammoja, mutta heille syntyi mustelmia ainakin käsiin ja ymmärrettävästi he kokivat kipua .

Kahta lasta mies myös repi hiuksista .

Kiistää tehneensä mitään

Perheen teinityttöä isäpuoli olisi heittelemisen ohella lyönyt nyrkillä tai ainakin avokämmenellä päähän sekä vartaloon . Samoin mies kuristi ja puristi sekä erään kerran raahasi teinin väkivalloin rappusia ylös .

Poliisitutkinnassa mies on kiistänyt rikokset ja ylipäätänsä väitetyn menettelyn .

Syytteiden käsittely alkoi keskiviikkona Satakunnan käräjäoikeudessa .

Rikosaikaan 15 - vuotias tyttö on nykyään täysi - ikäinen nuori nainen . Hän todistaa omassa ja pienempien sisarustensa asiassa henkilökohtaisesti oikeussalissa .

Syyttäjä vaatii miehelle vähintään kuuden kuukauden vankeusrangaistusta . Miestä kohtaan on nostettu muitakin syytteitä .

Satakunnan käräjäoikeus antaa kaikista väitetyistä rikoksista aikanaan yhteisen tuomion .