logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Jaajo Linnonmaa sai hämmentävät onnittelut valtavasta vonkaleesta – totuus paksusta kalajutusta paljastui Googlesta: ”Join toisella kädellä siideriä”

Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa kisaa lauantaina 43-vuotias Katri Tapio Salosta. Katri kertoo perheensä yhteiseksi harrastukseksi mökkeilyn ja kalastuksen.

– Alun perin se olin minä, joka kalasti. Nykyään se on enemmän isännän heiniä, Katri paljastaa.

Ohjelman juontaja Jaajo Linnonmaa haluaa tietää, onka Katri käynyt kalastamassa ulkomaillakin. Katri vastaa, ettei sellaista tilaisuutta ole vielä sattunut eteen.

– Olisihan se mahtava päästä johonkin avomerikalastusta tai syvänmeren kalastusta kokeilemaan, Katri pohtii.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


– Haaveissa on, että jos paljon tulee pätäkkää, olisi hienoa käydä Norjassa tai Kroatiassa, siellä on puhtaat kalavedet käsittääkseni, hän jatkaa.


Toistaiseksi Katri ei ole saanut niin suurta saalista, että haluaisi siitä ohjelmassa mainita. Jaajo sen sijaan innostuu kertomaan oman kalajuttunsa.

– Mä olen istunut samassa veneessä, kun toinen sai ison saaliin. Sain ilokseni kuulla myöhemmin, kun joku oli googlettanut ja onnitteli, että onneksi olkoon Jaajo, sä oot saanu Tornionjoesta hienon lohen, Jaajo kertoo.

– Ihmettelin, että miten se on mahdollista, mutta nettiin kuulemma merkataan kaikki, jotka ovat veneessä.

– Mä kuvasin toisella kädellä kameralla ja join toisella kädellä siideriä, niin mun täytyy sanoa, että mulla ei hirveästi ollut siihen osaa eikä arpaa! Mutta mä olen netin mukaan saanut 10-kiloisen lohen Torniossa, en lähde sitä kieltämään, Jaajo nauraa.

Onko sinulla takataskussasi uskomaton kalajuttu? Kerro se kommenteissa!

Haluatko miljonääriksi? lauantaina Nelosella klo 20!


Themes
ICO