logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland
An article was changed on the original website

Jaromir Jagr, 47, takoi neljä maalia ja nosti omistamansa seuran Tshekin pääsarjaan!

Jaromir Jagrin edustama Kladno varmisti perjantai-iltana nousunsa Tshekin pääsarjaan, kun se kukisti Ceske Budejovicen lukemin 4–2.

Jagr, 47, hääri omistamansa seuran nousun pääarkkitehtina. Konkari nimittäin nakutteli ratkaisuottelussa joukkueensa kaikki neljä maalia!

Kladnon ykkösketjussa Jagrin rinnalla pelaa toinen tshekkilegenda Tomas Plekanec. Vielä alkukaudella kolme peliä NHL:ssä pelannut Plekanec, 36, syötti tänään kaksi Jagrin maaleista.

Neljän joukkueen nousukarsintasarjaa on jäljellä vielä kaksi kierrosta, mutta Kladno ei voi pudota enää kärkikaksikon ulkopuolelle.Jagr (10+3) ja Plekanec (1+12) keikkuvat karsintasarjan pistepörssin kärjessä 10 ottelussa takomillaan komeilla tehoilla.

Jagr pelasi kasvattiseuransa Kladnon edustusjoukkueessa Tshekin pääsarjaa ensimmäisen kerran syksyllä 1988 eli 31 vuotta sitten.

Sen jälkeen hän on voittanut muun muassa kahdesti Stanley Cupin, kaksi MM-kultaa, olympiakultaa ja viidesti NHL:n pistepörssin.

NHL-urallaan 1733 runkosarjaottelua (766+1155=1921 pistettä) ja 208 pudotuspeliä (78+123=201) pelannut Jagr edusti NHL-seura Calgary Flamesia vielä viime kauden alkupuolella mutta sai lopulta lähtöpassit ja päätyi kotiseuransa riveihin.

Jagr on kärsinyt kuluvalla kaudella loukkaantumisista, eikä hän pystynyt pelaamaan Tshekin kakkosliigan runkosarjassa kuin neljä peliä. Pudotuspeleissä ja nousukarsinnoissa Jagr on kuitenkin ollut sitkeästi mukana.

Vielä ei ole tiedossa, aikooko hän pelata ensi kaudella Tshekin Extraliigassa.


Themes
ICO