Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Kerrostaloasunto tuhoutui tulipalossa Tampereen keskustassa

Palon syttyessä asunnossa ei ollut ketään sisällä. Sammutustöissä oli paikalla useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Pelastuslaitos sai tehtävän rakennuspalosta Tampereen Kuninkaankadulla.

Tampereen keskustassa Kuninkaankadulla sijaitsevan kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa syttyi tulipalo torstai-iltana. Pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta torstai-iltana kello 20.44.

Päivystävä palomestari Johannes Valkama kertoo, että asunto tuhoutui tulipalossa asumiskelvottomaan kuntoon. Asunnon ikkunoita tuhoutui palon aiheuttamasta paineesta.

Talon rappukäytävään levisi runsaasti savua ja se kärsi savuvahingoista. Myös ulkona haisi savu Ylen paikalla olleen toimittajan Eevi Kinnusen mukaan.

Palon syttyessä asunnossa ei ollut ketään paikalla. Taloa ei ole tarvinnut evakuoida, mutta 3-4 ihmistä on viety tarkistettavaksi ensihoitoon.

Valkaman mukaan tässä vaiheessa ei näytä siltä, että tulipalo olisi sytytetty tahallaan. Tarkka syttymissyy ei ole vielä tiedossa, mutta pelastuslaitoksella on arvio alueesta, josta palo on lähtenyt liikkeelle. Tulipalo syttyi sisätiloissa.

Sammutustöissä oli mukana useita pelastusyksiköitä. Kymmenen aikaan illalla sammutustyöt olivat ohi ja viimeinenkin pelastuslaitoksen yksikkö oli posistumassa paikalta.

Kuva: Eevi Kinnunen / Yle