Finland

Lesbo Jade rientää apuun, kun heteroparien seksi takkuaa

Jim-kanavalla nähdään Lesbojen seksivinkit heteroille -ohjelma, jossa lesbonelikko auttaa heteropariskuntia.

Jade suosittelee jokaiselle seksileluja seksielämänsä parantamiseen.­

Juliet on tyytymätön seksielämäänsä sulhasensa Temin kanssa eikä salaile sitä. Nainen saa orgasmin vain päällä ja haluaa muutosta. Temi taas ei näe mitään ongelmaa heidän seksielämässään.

Heteroparin apuun tulee lesbonelikko Jade, Gen, Maria ja Ali, jotka ylistävät naisten välistä seksiä. Ohjelman mukaan lesbot harrastavat tutkitusti pitempään seksiä ja saavat enemmän orgasmeja. Ali kehuu antaneensa eräälle naiselle kahdeksan orgasmia.

– Nainen tietää, miten koskea naiseen, ja se lienee syy, miksi se on niin mahtavaa. Se on niin herkkää ja intiimiä, Jade huokaa.

Jade on yksi ohjelman neljästä päähenkilöstä.­

Seksipuhelinlinjoilla työskennellyt Gen suitsuttaa naisten välistä seksiä, mutta alussa sillä oli erikoinen seuraus.

– Kun aloin maata naisten kanssa, se laski itsetuntoani, koska harrastin seksiä ihmisten kanssa, joilla on minua parempi kroppa.

Lesbot sanovat ymmärtävänsä, etteivät miehet välttämättä ymmärrä klitoriksesta mitään. He muistuttavat naisista 75 prosentin saavan orgasmin sitä kautta.

Gen kyselee Temiltä, tietääkö tämä, missä g-piste on. Temin mielestä se sijaitsee vaginan yläpuolella, mutta Gen korjaa nopeasti, että vaginan sisällä. Sitten hän näyttää sormellaan esimerkin. Kun lesbot tapaavat parin uudestaan, Juliet hymyilee suu korvissa ja kertoo miehensä onnistuneen.

Patrick haluaa saada neuvoja siihen, miten tyydyttää Eva paremmin, koska hänelle on tärkeintä naisen nautinto. Eva taas valittaa huonosta suuseksistä ja sanoo vain kutiavansa jalkojensa välissä suhisevasta Patrickin parrasta. Ratkaisu löytyy parturista ja seksivälineistä.

Sillä silmällä -tyylistä ohjelmaa on kehuttu – se on yllättävän toimiva ja letkeä, eikä millään lailla irstas.

Lesbojen seksivinkit heteroille tiistaina Jim klo 21.30

Football news:

Scotland coach Clarke: There were a lot of good moments during the group stage, but no points scored
England are the most boring group winners in history. Two goals were enough! And at the World Cup, the Italians once became the first even with one
Dalic - to the fans after reaching the Euro playoffs: You are our strength, and we will be your pride
Modric became the youngest and oldest goalscorer in Croatia at the Euro
Czech Republic coach Shilgava: We came out of the group and fought with England for the first place. We got what we wanted
Gareth Southgate: England wanted to win the group and continue to play at Wembley-and it succeeded
Luka Modric: When Croatia plays like this, we are dangerous for everyone