Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Lukas Hradeckylle tylyä kritiikkiä jättimokasta – ”Sarjan huonoin maalivahti”

Lukas Hradeckyn moka oli viimeinen niitti Bayer Leverkusenin synkälle illalle.

Lukas Hradecky saa rajua kritiikkiä. Kuva:  Ina Fassbender / AFP / Lehtikuva

Bayer Leverkusenin maalivahti ja kapteeni Lukas Hradecky on saanut rajua kritiikkiä, kun Leverkusen hävisi perjantai-iltana Bayern Münchenille Saksan Bundesliigassa 0–4.

Jamal Musialan tekemä 2–0-osuma livahti pienen kimmokkeen jälkeen helpohkosti etukulmasta Hradeckyn ohi, mutta todellisen ryöpytyksen Hradecky sai Thomas Müllerin 84. minuutilla tekemästä maalista.

Peliä avaamassa ollut Hradecky liukastui ja syötti kaatuessaan pallon Müllerin ulottuville. Saksalainen tuikkasi pallon tyhjillään ammottavaan maaliin estelyittä.

– Hradeckyn täytyy olla huonoin ykkösmaalivahti koko Bundesliigassa, eikö vain? Tämä mies on ihan hirveä, jalkapallotoimittaja Stefan Buczko latasi Twitterissä.

Hradeckyn kausi on alkanut muutenkin murheellisesti. Kauden avausottelussa Dortmundia vastaan hän sai punaisen kortin pelattuaan palloa käsin rangaistusalueen ulkopuolella. Hradecky sai tuolloin yhden ottelun pelikiellon.

Lue lisää: Lukas Hradeckylle punainen kortti Bundesliigan huippuottelussa – kenttäpelaaja joutui maaliin!

Hradeckyn moittimiseen yhtyi Bundesliigaa englanniksi selostava Kevin Hatchard.

– En koskaan halua olla liian kriittinen, mutta en vai näe miten Lukas Hradecky voi olla riittävän hyvä Bayer Leverkusenin tasoiselle seuralle. Hän tekee aivan liikaa perustason virheitä, eikä hallitse rangaistusaluetta. Hyvä johtaja ja äänekäs ohjaamaan peliä, mutta riittääkö se? Hatchard pohti Twitterissä.

– En sano, että hän on kamala veskari. Hän ei vain kuulu kärkikahdeksikkoon tai - yhdeksikköön. Outoa, että hän pelaa joukkueessa joka haluaa olla kärkinelikossa, Hatchard jatkoi.

Yhdeltä taholta Hradecky sai sympatiaa. Bayern Münchenin maailmanmestarihyökkääjä Müller pyysi Hradeckylta anteeksi, että hyödynsi suomalaisen epäonnisen kömmähdyksen.

Thomas Müller osoitti sympatiaa Lukas Hradeckya kohtaan. Kuva:  ANDREAS GEBERT / Reuters

Bayer Leverkusen on voittanut tällä kaudella vain yhden ottelun. Joukkue on Bundesliigan sarjataulukossa kolmanneksi viimeisenä ennen lauantain otteluita.

Hradecky, 32, solmi kesällä Leverkusenin kanssa vuoteen 2026 asti kestävän jatkosopimuksen.