Finland

Marja Kihlström avautuu ”pyllybikinien” aiheuttamasta kohusta Annassa – ”Kateudessa on paljon kyse sisäisestä kokemuksesta”

Marja Kihlström avautuu ”pyllybikinien” aiheuttamasta kohusta Annassa – ”Kateudessa on paljon kyse sisäisestä kokemuksesta”

Sex Tape Suomi -ohjelmasta tuttu Marja Kihlström puhuu tuoreessa Anna-lehden haastattelussa niin sanottujen pyllybikinien aiheuttamista reaktioista.

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlström on tullut tutuksi suomalaisille useista tv-ohjelmista, kuten Sex Tape Suomi ja Naked Attraction Suomi.

Nyt Kihlström muistelee tuoreessa Anna-lehden haastattelussa viime kesäistä ”stringibikinikohua”. Kihlström puhuu haastattelussa kehorauhasta ja muistelee viime kesänä julkaisemaansa Instagram-kuvaa jossa hän poseerasi niin sanotuissa stringibikineissä, eli bikinien alaosassa, joka paljastaa pakarat. Kihlström kertoi viime kesänä julkaisemassaan kirjoituksessa, että ”pyllybiksuja” käyttävä nainen voi joutua rannalle slutshamingin eli huorittelun kohteeksi. Haukkujina ovat naiset.

Anna-lehden haastattelusta selviää, että Kihlström on käyttänyt stringibikineitä jo vuosia, ja saanut naisilta kummastelevia katseita ja ikävän kommentin. Hänen mielestään paljaista pakaroista tuohtuvien naisten käytöksen taustalla voi olla kulttuurissamme oleva jako ”hyviin” ja ”huonoihin” naisiin, mutta myös kateutta.

– Kateudessa on paljon kyse sisäisestä kokemuksesta, siitä, miten saa olla ja kenen silmissä kokee olevansa hyväksytty. Usein suurin haaste on olla omissa silmissään hyväksytty ja riittävä, Kihlström pohtii Annassa.

Haastattelussa nostetaan myös esille pohdinta siitä, että kadehtiiko todellisuudessa ”täydellisen” pepun sijaan toisen rohkeutta pukeutua paljastavasti. Onko itse saanut tuoda seksikkyyttään esiin haluamallaan tavalla?

– Joku voi ajatella, että miksi tuo uskaltaa pukeutua noin, kun en itse saa tai uskalla, Kihlström muistuttaa Anna-lehdessä.

33-vuotias Kihlström on naimisissa ja hänellä on kolme lasta. Kihlström tunnetaan Puhu muru -blogistaan, mutta myös kirjailijana. Hänen esikoisteoksensa Iso O ilmestyi vuonna 2018.

Football news:

Georgina Rodriguez: Cristiano is very mature. He is self-critical, responsible, and loves what he does. The perfect combination
Rakitic on Barcelonagate: We are here to play football. A dressing room like Barca's knows how to leave such things off the pitch
Former Liverpool striker Ian St John has died at the age of 82
Koeman on the situation with Bartomeu: It's bad for the image of the leopards. For me, he has always been an exceptional person
Fiorentina Kokorina hosts Roma from the European Cup zone. Any chance of success?
Bartomeu was released on bail. He used the right not to testify against himself
Pedri returned to training with Barca. It was expected that he will miss 2-3 weeks due to injury