Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Miikka Kempistä tuli kauppa­tavaraa – joukkue julkistettiin alle kaksi kuukautta sitten

Titans etsii ostajia Miikka ”suNny” Kempin lisäksi kolmelle muulle henkilölle.

Miikka Kempin ura on ollut turbu Kuva:  Sami Kero / HS

Suomalainen Counter-Strike-pelaaja Miikka ”suNny” Kemppi on laitettu myyntiin yhdessä tshekkiläisen Tomáš ”⁠oskar⁠” Sťastnýn, virolaisen Anton ”⁠supra⁠” Tshernobain ja ukrainalaisen valmentajan Sergey ”lmbt⁠” Bezhanovin.

Sveitsiläinen Titans ei ole kommentoinut sen tarkemmin päätöstä, mutta nelikkoa myydään pakettina. Organisaatio ei sen sijaan ilmeisesti etsi ostajia tanskalaisparille Mathias ”MSL” Laundersille tai Magnus ”Nodios” Olsenille.

Kemppi ei ole kommentoinut Titansin ilmoitusta, mutta on jakanut viestin Twitter-tilillään.

Titansin ilmoitusta on ihmetelty, sillä nykyinen kokoonpano esiteltiin vasta elokuun alussa. Joukkue on sen jälkeen pelannut lähinnä erilaisia karsintoja, joissa menestystä ei ole liiemmin tullut.

Joukkue pohjautuu Kempin keväällä 2021 perustamaan Gorillaz-projektiin, jonka hän aloitti yhdessä ruotsalaisen Robin ”flusha” Rönnquistin ja suomalaisen Jere ”sergej” Salon kanssa.

Projekti sai heti taakseen salassa pysytelleen organisaation, joka osti Salon ja Rönnquistin sopimukset ulos näiden aiemmilta joukkueilta. Joukkueen kokoonpano vaihtui lukuisia kertoja vuoden aikana, eikä merkittäviä tuloksia jäänyt cv:seen. Kehnoista tuloksista huolimatta pelaajat saivat kovaa palkkaa.

Kokoonpano vaihtui matkan varrella useita kertoja, mutta elokuussa 2022 Titans-organisaatio näki päivänvalon. Kemppi oli silloin esitellyn kokoonpanon ainoa Gorillazista asti mukana ollut pelaaja. Nyt kaksi kuukautta myöhemmin tiet näyttäisivät eroavan.

Lue lisää: CS-tähti Jere Salo, 20, kiskoi viime vuonna jäätävää liksaa, vaikka joukkue oli umpi­surkea