Finland

Mitä ihmettä?! Kalle Palander laskettelee Tinderissä valenimellä – Naiset paljastavat Seiskalle tutunnäköisen "Carloksen" touhut: ”Olihan hänellä komeat piirteet”

Ex-alppinisti Kalle Palanderin ja Riina-Maija Palanderin 14-vuotinen avioliitto on tulossa tiensä päähän. Kalle, 43, kiikutti 4. tammikuuta avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen. Kalle hakee avieroa yksin.

Palandereiden parisuhdepallo alkoi vyöryä vauhdilla viime marraskuussa Levin maailmancup-viikonloppuna. Kalle Palander antoi tuolloin Seiskalle tulikivenkatkuisen haastattelun, jossa kertoi kuulleensa hänen vaimollaan olevan toinen mies.

Lue myös: Aviokriisi eskaloitui Levillä! Nyt puhuu Riina-Maija Palander kohutusta viikonlopusta: ”Harmi jos näin on käynyt”

Sittemmin suhdesoppa on sekoittunut entisestään. Syksyn jälkeen Palanderit kaivautuivat poteroihin ja viettivät muun muassa joulua tahoillaan, Kalle Torniossa ja Riinis Virossa. Seiskan tietojen mukaan Kalle kävi viime viikolla Riiniksen luona Virossa, mutta vierailu ei mennyt aivan putkeen. Vinkkaajan mukaan ex-alppinisti olisi poistunut pariskunnan Ontikan-kartanosta ovet paukkuen.

Seiska tavoitti sunnuntaina Riiniksen, joka ei ollut juurikaan juttutuulella. Hän kuitenkin vahvisti Kallen käyneen Virossa, ja että heidän välillään on kuulemma ”kaikki tosi hyvin.”

Tutunnäköinen Carlos

Tätä lausuntoa vasten on erikoista, millaisia vinkkejä aviopuolisosta on Seiskan toimitukseen tullut. Naislukijoiltamme on kuultu useita ihmettelyjä siitä, että deittisovellus Tinderissä olisi tullut vastaan tutunnäköinen torniolainen.

– Tunnistin saman tien, että hän on Kalle. Hassusti vain hänen nimensä oli Tinderissä Carlos, eräskin nimettömänä pysyttelevä helsinkiläiskaunotar hihittää Seiskalle.

Lue myös: Upea ilmestys! Tämän kaunottaren kanssa Kalle Palander sai heti mätsin Tinderissä – nyt puhuu nelikymppinen sporttiblondi: "Tykkään pitää itseni kondiksessa"

– Törmäsin tähän "Carlokseen" Tinderissä nyt ihan hiljattain. Olihan hänellä kyllä komeat piirteet, mutten minä hänestä tohtinut tykätä. Kuten en tykkää muistakaan julkkismiehistä Tinderissä.

Lue myös: Jymypaljastus Palanderien aviokriisistä: Riina-Maijalla sutinaa kahden eri julkkismiehen kanssa – toinen on julkkiskaunottaren miljonäärirakas!

Seiskan selvityksen mukaan Carlos todella on Kallen oma Tinder-profiili eikä esimerkiksi mikään valetili. ”Carloksen” Tinder-sijainnit esimerkiksi sopivat yksi yhteen Kallen viimeaikaisten liikkeiden kanssa.

Seiska ei useista yrityksistä huolimatta onnistunut tavoittamaan Kallea kommentoimaan asiaa.

Tästä kaikki alkoi! Seiska julkaisi joulukuun alussa kohuartikkelin pohjautuen Kallen omiin kommentteihin Riiniksen toisesta miehestä:

pdf

Football news:

Laporta on being elected president of Barca: The club must once again be happy and economically sustainable
Liverpool have not won at Anfield in 8 consecutive league games for the first time since 1952
Pioli about Milan: We are proud that we have a young team, but we need stability
Laporta became president of Barcelona again. Under him, the club took 6 trophies in 2009
Mourinho on 4-1 with Palace: Good week. At half-time, he said he was happy to concede a goal, the players thought I was crazy
Liverpool dropped to 8th place in the Premier League, on lost points - 9th
Xavi won the 6th trophy in his coaching career. His Al-Sadd became the champion of Qatar