Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Päivän horoskooppi perjantaina 2.12.

Tunteet kuohuvat, skorpioni! Me Naisten päivän horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat tälle päivälle kullekin horoskooppimerkille.

JOUSIMIES

Anna tunnustusta heille, jotka ovat auttaneet sinua pääsemään siihen, missä nyt olet, mutta näe myös oman työsi merkitys. Muista palkita itseäsikin.

KAURIS

Vastaa ihmeessä myöntävästi saamaasi kutsuun, sillä se poikii mahdollisuuden kohdata kiinnostavia henkilöitä ja tilaisuuden päästä verkostoitumaan.

VESIMIES

Asia, josta nyt innostut, on lähemmän tutkimisen arvoinen. Paneudu siihen huolellisesti, sillä se saattaa kuulua tavalla tai toisella tulevaisuuteesi.

KALAT

Pidä tiukasti kiinni päätösvallastasi omien rahojesi käytössä. Monenlaisia pyyntöjä sataa, mutta se ei tarkoita, että niihin pitää suostua.

OINAS

Ole varovainen sen suhteen, mitä päästät suustasi. Jokin ajattelematon lausahdus voi loukata syvästi jotakuta, vaikka et tarkoittaisikaan mitään pahaa.

HÄRKÄ

Jokin ihmissuhde lämpenee, mikä voi yllättää ja sekoittaa pasmasi hetkeksi. Anna sille tilaisuus, kuulostele sydäntäsi ja katso, mihin asiat johtavat.

KAKSONEN

Älä tuhlaa ruutiasi hermostumalla pikkujutuista. Säästä mieluummin energiasi johonkin rakentavampaan. Saat tilaisuuden loistaa tavalla tai toisella.

RAPU

Sinua yritetään nyt repiä moneen suuntaan, mutta siihen ei tarvitse suostua. Vihellä peli poikki ja tee selväksi, ettet suostu kenenkään sätkynukeksi.

LEIJONA

Joudut tekemään ratkaisun, joka ei tule miellyttämään kaikkia. Varaudu siis perustelemaan kantasi huolellisesti ja seisomaan vankasti päätöksesi takana.

NEITSYT

Eteen tulee nyt yllättäviä muutoksia, mutta ne ovat kannaltasi hyviä. Muista kuitenkin olla huomaavainen niitä kohtaan, joita ne rusikoivat kipeämmin.

VAAKA

Ihmissuhteissa voi nyt ilmetä kitkaa. Jos et halua kiistellä, ota hieman välimatkaa ja pelaa aikaa. Kärsivällinen ja ymmärtävä suhtautuminen auttavat.

SKORPIONI

Tunteet kuohuvat, ja saatat tuntea olosi poikkeuksellisen epävarmaksi ja haavoittuvaksi. Vedä henkeä äläkä tee liian äkkinäisiä johtopäätöksiä mistään.