logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Pep Guardiola tankkasi bensaa upean Range Roverin tankkiin – mutta loistoauto kävi dieselillä

Guardiola otti väärän pistoolin bensa-asemalla.

Katalonialainen Josep ”Pep” Guardiola on tehnyt huikeaa jälkeä jalkapalloseura Manchester Cityn managerina kolmen ja puolen vuoden aikana. Vyöllä on muun muassa kaksi Valioliigan mestaruutta ja Englannin cupin voitto seurajätin penkin päässä.

Liikenteessä Guardiolalla, 48, on sen sijaan selvästi suurempia haasteita.

Syksyllä ilmestyneessä valmentajakirjassa, Lu Martinin ja Pol Ballúsin kirjoittamassa Pep's City: The Making of a Superteam -teoksessa kerrotaan, että Guardiola tunnettiin jo Espanjan-aikoinaan kuskina, jonka autossa oli yleensä kolhuja.

Pohjois-Englannin kuoppaisilla teillä Guardiolan meno on osoittautunut vielä suuripiirteisemmäksi.

Kirjassa kerrotaan Daily Mailin mukaan, että Guardiolan vaikeudet alkoivat siitä, kun hän tankkasi bensaa dieselillä käyvän Range Roverinsa tankkiin, vaikka pistooli on yleensä erikokoinen ja merkitty eri värillä kuin dieseljakelin.

Tarina ei kerro, miten pitkään hän pääsi Rangella ennen kuin huomasi erheensä. Auto oli lehden mukaan yli 150 000 euron arvoinen.

Autovalmistajat ja hinausliikkeet kertovat, että tankattuaan bensaa diesel-autoon on tärkeintä olla lähtemättä liikkeelle autolla, sillä ajo vaurioittaa ennen pitkää moottoria.

Sen lisäksi Guardiola on onnistunut saamaan vaurioita kolmeen muuhun autoon Britanniassa: huippuluokan Bentley GTX700-malliin, mustaan Mercedes GLE:hen sekä astetta halvempaan Mini Cooperiin.

Välillä Guardiolan on nähty ilmestyvän Cityn harjoituskeskukseen myös sähköllä liikkuvalla Nissan Leafilla.

Valioliiga jatkuu viikonloppuna. City kohtaa lauantaina Crystal Palacen kotonaan.

Themes
ICO