logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Podcast: Tässä on NHL-kauden suurin suomalaisyllättäjä – ”Yksi suurimmista jopa koko liigassa”

Total NHL Foreverin tämän viikon kantaviin aiheisiin lukeutuu Colorado Avalanche. Tärkeiden pelaajien loukkaantumisista kärsinyt joukkue on kyennyt säilyttämään hyvät asemat sarjataulukossa ja tekemään koko ajan tulosta.

Yksi keskeisistä tukipelaajista menestyksen taustalla on Joonas Donskoi. Hän on kyennyt kovien paineiden alla tuomaan pöytään täsmälleen sitä, mitä häneltä on odotettukin: tasaista tulosta ja vahvaa pelaamista myös kärkiketjussa, kun kutsu on käynyt.

Pelillisesti Donskoi on hyvin lähellä koko NHL-uransa parasta jaksoa.

Tuomas Nyholmin ja Sami Hoffrénin johdolla ohjelmassa puidaan myös Winnipeg Jetsin tilannetta – ja avataan myös puolustajakolossi Dustin Byfuglienin hankalaa pattitilannetta, joka on eskaloitunut koko liigan tulevaisuuden kannalta merkittäväksi kiistaksi.Suomalaisista Donskoin lisäksi huomiota saavat Henri Jokiharju ja Jesperi Kotkaniemi.
Themes
ICO