logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland
An article was changed on the original website

Ravivihje: Toto76 Vermo 10.11.2018

Suosikki: Kierroksen käynnistää Finn-Tack Cup, jonka karsintalähdöt ajettiin viime viikon keskiviikkona. Tammojen karsinnassa kuudennen peräkkäisen voittonsa ravannut 2 Baby Beyonce on selvä suosikki, mutta aivan varmana sen putken jatkumista ei voi pitää hyvien haastajien puristuksessa. Kehityskykyinen tamma johti tapansa mukaan lähtöään hallitusti alusta loppuun. Monipuolinen hevonen on voitellut puhtaasti takaakin, mutta nopean avaajan on selkeintä juosta nytkin piikkipaikalla. Vaikka Baby Beyoncen peliprosentti on lähes pilvissä, parempien ideoiden puuttumisen takia se on myös IS Ravien varma.

Haastajat: 5 Beat Of Love nousi karsinnassa takajoukosta kanuunakirillään Baby Beyoncen tuntumaan. Mikäli takarivistä startannut tamma olisi päässyt iskemään lähempää, se olisi voinut jopa ohittaa suosikin. Hevosta pelataan ansaitusti enemmän finaalissa, jossa se on ehdottomasti ykköshaastaja.

1 Norman Price on ollut kuin uusi hevonen, kun on juossut viime lähtönsä ilman kenkiä. Se kiri ensin Teivossa 4. ulkoa kärkikaksikon tuntumaan ja voitti oriiden ja ruunien Vermon karsinnan vakuuttavasti kuolemanpaikalta. Mikäli ruuna ei jää sisälle pussiin, se pystyy avojaloin olemaan kärkitaistossa loppukilpailussakin.

Tasavauhtinen, mutta luotettavasti kulkeva 11 He Is Felix kärkkyy takarivistä ylivauhtista juoksua. Se teki karsinnassa 4. ulkoa asiallisen 700 metrin kirin, muttei kyennyt uhkaamaan Norman Pricen voittoa.

Yllättäjät: 6 Long Leg Lizzy oli hyvä kolmas karsinnassa. Tamma sai 2. kaarteen alussa kuolemanpaikalla selän eteensä, hyökkäsi takasuoralla Baby Beyoncen kimppuun ja sinnitteli ihan hyvin perille, vaikka oli lopulta voimaton kärkikaksikkoa vastaan. Kuumimpien pelihevosten ei tarvitse kovin paljon epäonnistua, jotta Long Leg Lizzy pääsee tuulettamaan yllätysvoittoa.

10 O.F. Prince on räväytellyt hyviä spurtteja, kun on päässyt pussista ja voi ylivauhtisessa juoksussa kivuta melko korkeallekin.

Myös 4 Paddock’s Star, 7 Sundsvik Godiva, 8 Hazelhen Hemera ja 9 Three Dee Nodo tekivät karsinnoissa mukavat lopetukset. Nelikosta etenkin Hazelhen Hemera oli sijoitustaan parempi.

Pelijakauma: Baby Beyoncen kannatuksessa ei ole enää ainakaan nousun varaa.

Juoksunkulku: Baby Beyonce pääsee helposti keulaan ja Norman Price tai Contro Vento juoksee sen takana.

IS-pelisuositus - Toto76-1

Pieni: 2

Suuri: 2


Suosikki: Kokelaat pääsevät päästelemään Salamakypärät-finaalissa hyvillä hevosilla. Niukka suosikkimme on luotettava 5 Reverend Dred. Vaikka ruuna ei ole voittanut aivan tuoreimpia kilpailujaan, sen vire on pitänyt ihailtavasti kuukausitolkulla. Viimeksi se sinnitteli kuolemanpaikalta hyvin ja hävisi hirmuisen Jamie Hynemanin takana kakkossijan vain täpärästi.

Haastajat: 2 Northern Trickin nostaminen avainhevoseksi ei olisi välttämättä väärin. Se nousi toissa kerralla ylivauhtisessa juoksussa puolimatkassa 3. sisältä kuolemanpaikalle, mistä kamppaili loppuun asti voitosta. Viimeksi se hyökkäsi Solvallassa 700 metriä ennen maalia ja kiri kärkikaksikon tuntumassa kolmantena maaliin. Tamman sijoitus koheni pykälällä, kun toinen voittotaistossa olleista hevosista laukkasi loppumetreillä.

7 Capo The Eemil kuuluu kaikille lapuille. Loistojuoksuja jatkuvasti iltaraveissa tehnyt ruuna oli viimeksi suurin odotuksin mukana Porin T76-lähdössä, mutta pilasi pelinsä 1. kurvin laukkaan. Se tuli maaliin voimat tallella leveän rintaman takana.

3 Ulk Delle Selve ei ole onnistunut voittamaan viime kuukausina, mutta sekin on vain ajan kysymys. Hevosella on ollut monesti huono lähtöpaikka, mutta lauantaina se pääsee matkaan oivista asemista, mistä on todennäköisin piikkihevonen laukatta. Se teki viimeksi paussin jälkeen 4. ulkoa asiallisen pitkän kirin heikosti vetäneen vastustajan takaa ja voi olla startin ansiosta vähän terävämpi tällä kertaa.

1 M.T. Lara Croft oli viimeksi 2. sisältä ihan hyvä kolmas kovien Boadicean ja Golden Elevenin tuntumassa. Voittoja varten se tarvitsisi kuitenkin hiukan yritystä lisää.

Yllättäjät: 4 Puce Tanic E. väläytteli viimeksi nousuvirettä ja sinnitteli kuolemanpaikalta hyvin perille.

6 Callela Kailash teki elo- ja syyskuussa hyviä kirejä, joiden perusteella se voisi venyä yllättävän pitkälle sopivalla juoksulla. Viimekertainen ponneton esitys luo kuitenkin tummia pilviä tamman ylle.

Pelijakauma: Capo The Eemilin ei kuulu olla suosikki ulkoradalta. Reverend Dred ja Puce Tanic E. ovat aliarvostettuja.

Juoksunkulku: Ulk Delle Selven lähtönopeus riittää keulapaikan saamiseen. M.T. Lara Croft juoksee sen takana.

IS-pelisuositus - Toto76-2

Pieni: 5, 2, 7, 3, 4

Suuri: 5, 2, 7, 3, 4


Suosikki: Kakkossarjan lämminveristen pikapyrähdys on huipputasokas kilpailu, jossa jo perushevosen nimeäminen on makuasia. Pelaajien suosikki 2 Everesrt de Ginai on myös IS Ravien kärkirankkaus loistavan lähtöpaikkansa takia. Vasta kahdesti Suomessa kilpaillut 4-vuotias on antanut hyvän kuvan itsestään. Se avasi ensimmäisellä kerralla hurjasti, kunnes laukkasi 1. kurviin mentäessä piikistä. Ori juoksi loppumatkan 2. radalla ilman vetoapua, mistä jaksoi asiallisesti kakkoseksi tosin kymmeniä metrejä keulasta sooloilleelle 1 Elliot Bokolle hävinneenä.

Viimeksi Everesrt de Ginai spurttasi hidastempoisessa lähdössä vauhdikkaasti toiseksi 3. ulkoa. Ranskasta tulleen oriin ennätys on selvästi joukon hitain, mutta se antaa aivan väärän kuvan tuulennopean hevosen ominaisuuksista.

Haastajat: Aiemmin mainittu Elliot Boko on puhjennut huimaan syysvireeseen. Ruuna oli hyvä myös Kaustisen soolovoittonsa jälkeen Seinäjoella. Se pääsi siellä 3. sisältä pussista vasta, kun voittaja Grant Boko oli jo mennyt menojaan. Lähtönopeutta lisää saanut Elliot Boko saa loistoreissun kärjen takana sisäradalla.

9 William Pine kiri toissa kerralla komeasti selvään voittoon johtaneen William Birdlandin perästä. Se oli mainio myös viimeksi St. Legerissä toivottomista asemista 40 metrin pakilta ja lopetti erittäin vauhdikkaasti, kun pääsi hännillä vapaaksi pussista. Takarivi on huippuavaajaa vastaan, muttei lähtöpaikka suosikin perässäkään ole hullumpi.

3 I’m Just A Sund teki viime kaudella huippukovia juoksuja ja näytti kykyjensä puolesta olevan jopa maan parhaimmistoa. Tänä vuonna hevosella on kuitenkin vastustanut kovasti. Viidesti kilpailemaan päässyt ruuna voitti vain kevään ensimmäisen juoksunsa. Koska I’m Just A Sund tulee lähes viiden kuukauden paussilta, siihen on vähän vaikea suhtautua. Kovaluokkaisen menijän menestys ei saa kuitenkaan järkyttää.

Hurjalla prosentilla totosijoja takova 10 Celebrity Lane työntyi toissa kerralla Ruotsin kovatasoisessa V75-lähdössä loppumetreillä kakkoseksi ja esitti viimeksi 2. ulkoa vauhdikkaan 800 metrin kirin samalle sijalle. Jos matkavauhti suosisi takahevosia, luotettava ruuna voisi nousta aivan kärkikahinoihin.

Vaikka tolppakone 4 Shadow Of Brisbanen vire on starttien myötä taas noussut kesätauon jälkeen, se ei ole pikamatkalla kiinnostava pelihevonen. Ensisijaisesti voimillaan elävä ruuna voi joutua pakittamaan aivan hännille, koska sen sisäpuolella ja takarivissä on nopeampia lähtijöitä.

Pelijakauma: William Pine ja Elliot Boko ovat alipelattuja ja Shadow Of Brisbane on selkeästi ylipelattu.

Juoksunkulku: Everest de Ginai lataa keulaan ja Elliot Boko tai I’m Just A Sund juoksee sen takana. William Pine ja Celebrity Lane pääsevät takarivistä mukavasti läpi, kun vauhdikkailla ratojen 6-8 hevosilla ei satsata täysillä kiihdytykseen.

IS-pelisuositus - Toto76-3

Pieni: 2, 1, 9

Suuri: 2, 1, 9, 3, 10


Suosikki: Huippukyvykäs 6 Mysteerio on varmistunut hurjasti aikaisemmista kausista. Ori on tehnyt pitkän tauon jälkeen tänä vuonna viisi täysipainoista juoksua, joissa kaikissa se on sijoittunut kahden parhaan joukkoon. Hevonen jyräsi viimeksi 5. ulkoa 1200 metrin kirillään selväksi kakkoseksi keulasta voittaneen hirmuvireisen Kikan Velperin jälkeen. Toissa kerralla se oli kuolemanpaikalta toinen keulassa ravanneen väkivahvan Menoksin jälkeen. Jos Mysteerio pääsee hyvin matkaan, paaluhevoset ovat helisemässä voimakkaan menijän kanssa.

Haastajat: Toissa kerralla komean keulasoolon Vermossa räväyttänyt 4 Faitteri yrittää samanlaista karkumatkaa viiden hevosen paalukarsinasta. Oriin hengitys on ainakin auki, sillä se kilpaili jo keskiviikkona Vermossa pitkällä matkalla. Hevonen ei ollut lainkaan niin hyvä kuin voittostarteissaan, vaan hiipui 2. ulkoa takajoukkoon. Tuohon starttiin ei kannata kuitenkaan tuijottaa liikaa, sillä pitkä matka ja märkä keli tuskin suosivat keulassa parhaiten viihtyvää hevosta.

10 Koivun Tähti häikäisi toissa kilpailussaan, johon petrasi huikeasti kauden aikaisemmista juoksuistaan. Vaikka ruunan keulassa pitämä tempo oli erittäin kova, se ei antanut muille minkäänlaisia mahdollisuuksia lopussakaan. Hevonen näytti viimeksi, ettei huippuesitys ollut sattuman oikku, sillä se otteli Forssassa kuolemanpaikalta leveässä kärkirintamassa väkevästi voitosta loppuun asti.

Tuon Forssan lähdön voitti niukasti 7 Tementikko, joka iski 700 metriä ennen maalia kiriin 3. ulkoa. Ruuna voi sijoittua mukavasti, mutta sen esitykset eivät ole kuitenkaan olleet sitä luokkaa, että se kuuluisi kuumimpiin pelihevosiin.

8 Maikkis kiri kolme starttia sitten voittoon Vermossa, kun sai oivan juoksun 3. ulkoa. Seuraavaksi se ajoi kärkiporukan kiinni liian kovalla vauhdilla lähtölaukkojensa jälkeen ja hyytyi lopussa. Tamma oli viime lauantaina lähinnä tasapaksu parijonosta ja sen pitää parantaa viime esityksistään, mikäli mielii otella aivan kärkisijoista.

Yllättäjät: 2 Mikori teki pari viikkoa sitten positiivisen juoksun yli kuukauden paussin jälkeen ja kiri 3. ulkoa ennätysajallaan totoon. Jos tasavauhtisen kolossiruunan vire on jatkanut nousuaan, se ei ole aivan ulkona kärkitaistosta T76-tasollakaan.

Vauhdikas, mutta ailahteleva 5 Vinhatuuri voi keikkua hyvänä päivänään pitkään kärkisijoilla. Se oli kolme starttia sitten keulasta toinen ja teki viimeksi häntäjoukosta mukavan kirin kolmossijalle. Näiden kilpailujen välissä ruuna hyytyi pahasti Faitterin voittostartissa, jossa taivalsi kuolemanpaikalla ja 2. ulkona.

Pelijakauma: Mysteerio on turhan suuri suosikki. Koivun Tähteä on rastittu pelihevosista liian vähän ja myös Vinhatuuri on jäänyt liian vähälle huomiolle.

Juoksunkulku: Tuli-Rubiini, Faitteri ja Vinhatuuri avaavat hyvin. Faitteri on todennäköisin keulahevonen.

IS-pelisuositus - Toto76-4

Pieni: 6, 4, 10

Suuri: 6, 4, 10, 7, 2, 5


Suosikki: Varmuutta ja vauhtia kovasti lisää tänä vuonna saanut 2 Larvan Hurmos kipuaa niukasti rankingin kärkeen, koska sen kovin vastustaja 11 Vieskerin Virva starttaa huonolta paikalta.

Ori debytoi toissa kerralla ykköstasolla ja sijoittui heti toiseksi keulasta hallinneen Polaran peesistä. Tosin Porin lähdön taso ei ollut läheskään kovin mahdollinen. Viime lauantaina Larvan Hurmos vastaili Kouvolassa keulasta huippudivisioonafinaalin voittoon tiukassa useamman hevosen väännössä. Se päässee Vermossakin tuulenhalkojan paikalle.

Haastajat: Huipputamma Vieskerin Virva ei ollut kesällä terävimmillään, mutta se on ollut syksyllä suorastaan loistava. Se ponkaisi toissa kerralla maalisuoran alussa voittotaistosta laukalle kuolemanpaikkajuoksun jälkeen, mutta on ollut muuten aiempia kausia ravivarmempi. Viimeksi Vieskerin Virva nousi 600 metriä ennen maalia johtaneen Hullumiehen rinnalle, mistä erkani vauhdikkaalla loppukirillään murskavoittoon.

Tuon kilpailun perusteella toiset voivat olla sitä mieltä, että liinaharjatamman kuuluisi olla jopa suosikki takarivistäkin. Koska Vieskerin Virvan peliosuus on jäänyt aivan liikaa Larvan Hurmoksen varjoon, vihjaamme sitä ideavarmaksi Baby Beyoncen rinnalle. Kymppipaikka on tasaiselle avaajalle ihan hyvä.

Lahjakas 12 Lumi-Masi on pitänyt vähän taukoa alkusyksyn loistavien Vermon starttiensa jälkeen. Se spurttasi ensimmäisellä kerralla ärhäkästi maalisuoralla, kun pääsi hännillä pussista ja oli viimeksi todella sitkeä kuolemanpaikalta, mistä otteli tiukasti voitosta Larvan Hurmoksen ja A.T. Veetin kanssa. Paussin ja surkean lähtöpaikan takia ori ei ole aivan ensimmäisiä pelihevosia.

4 Tee Wee Paroni on esittänyt nousuvirettä. Viimeksi hevosen juoksu ei mennyt ensimmäisen kierroksen osalta lainkaan optimaalisesti ja se jäi pikkurahoille. Ruuna piti lopussa ohitseen pyrkineen A.T. Veetin niukasti takanaan.

1 Vinksa ei ole ollut enää ihan parhaimmillaan, mutta saa nyt kärkijoukossa hyvän sisäratajuoksun, joka voi auttaa sen totosijataistoon.

Pelijakauma: Larvan Hurmos on aivan liian suuri suosikki Vieskerin Virvaan nähden. Lumi-Masin peliprosentti on jäänyt ihmeen pieneksi.

Juoksunkulku: Vinksa torjuu alussa muut, mutta päästää myöhemmin Larvan Hurmoksen johtamaan joukkoa. Vieskerin Virva voi kiertää 2. radan johtajaksi.

IS-pelisuositus - Toto76-5

Pieni: 11

Suuri: 11


Suosikki: Viimeksi kovan Jamie Hynemanin peesistä viime metreillä voittoon ilmiömäisellä spurtilla singahtanut 7 Ice Wine ja mahtavasti ammattilaisen tallista syksyllä aloittanut 9 Stardust Fibber erottuvat kuumimmiksi pelihevosiksi. Niiden järjestykseen laittaminen jakaa varmasti mielipiteitä.

IS Ravien ja pelaajien valinta suosikiksi on takarivin lähtöpaikasta huolimatta Stardust Fibber. Se spurttasi toissa kerralla hirmuisesti, kun pääsi pussista ja oli viimeksi murskaavan ylivoimainen piikistä. Tamma kestää nykyään hyvin kiertämistäkin.

Haastajat: Ice Wine avasi voittostartissaan niin rivakasti, että saattaa kiihdyttää seiskapaikaltakin keulaan. Jos edellisillä kerroilla huipputammojen joukossa asiallisia juoksuja tehnyt hevonen onnistuu pääsemään alussa johtoon, sillä luultavasti myös ajetaan sieltä tällaisessa sopivammassa tammasakissa.

1 Estelle Halm on tehnyt kesätauon jälkeen positiiviset juoksut. Se kiri ensimmäisellä kerralla pirteästi, kun pääsi tulemaan myöhään pussista ja lopetti viimeksi rajusti ylivauhtisessa juoksussa 5. ulkoa mukavasti viidenneksi ohittaen Ice Winenkin loppumetreillä. Estelle Halm avaa lujaa ja pääsee juoksemaan tällä kertaa aivan kärkijoukossa.

Yllättäjät: Viime sijoitukset antavat väärän kuvan 4 Meritin iskukyvystä. Se laukkasi toissa kerralla loppusuoralla takajoukossa, kun haki vapaata kiriväylää ja lopetti viimeksi vauhdikkaasti viimeiseltä sijalta kovatempoisessa juoksussa. Meritin lähtöpaikka on nyt sellainen, että se saa paremman mahdollisuuden näyttää vireensä.

11 Red Fingerin vire nousi syksyllä starttien myötä. Se olisi otellut viimeksi ainakin kakkossijasta, ellei olisi laukannut Kouvolan loppukurvissa kärkiparin kannoilta.

10 Millstone’s Vivid spurttasi Lahdessa nousukuntoa uhkuen hänniltä. Suosikkien kampittaminen tammalta tuskin onnistuu, mutta ainakin sen kuntokäyrän suuntaa kannattaa seurata tarkasti.

Pelijakauma: Stardust Fibberin ja Ice Winen prosenttien pitäisi olla lähempänä toisiaan. Red Finger on alipelattu. Merkittävästi viime kilpailuaan kovemmassa sakissa olevan 2 Bella The Bomberin kannatus on puolestaan roimasti yläkantissa.

Juoksunkulku: Ice Wine hakee keulat Estelle Halmilta ja Stardust Fibber kiertää sen kupeelle, jos vauhti laskee hölkäksi.

IS-pelisuositus - Toto76-6

Pieni: 9, 7

Suuri: 9, 7, 1


Kierroksen huipentaa legendaarinen Käpylä GP, joka on keskipitkän matkansa ansiosta lähes joka syksy hyvin mielenkiintoinen kilpailu. Viivalla on tänä vuonnakin monta voittajaehdokasta.

Suosikki: IS Ravien kärkirankkaus on pitkästä matkasta kovasti hyötyvä 5 Jugador, jolla on takana ilmiömäinen kausi. Ruuna oli toissa kerralla 13,0-ajalla täysin pitelemätön piikistä 10,0-lopetuksellaan ja kiri viimeksi St. Legerissä kahdelta pakilta oikein hyvin, vaikkei ehtinyt kaukaa viitossijaa ylemmäksi. Jugador on juossut viime aikoina jenkkikärryillä, mutta ikävän lähtöpaikan takia sille saatetaan vaihtaa normaalit rattaat, joiden merkitystä spekuloidaan tallikommenteissamme.

Haastajat: 2 Jamie Hyneman teki viime lauantaina Kouvolassa vastaavan soolojuoksun kuin Jugador Vermossa. Ruuna päästeli viimeisen puolikkaan 10,5-kyytiä ja jätti muut kuin seisomaan. Jos matka olisi normaali, Jamie Hyneman olisi luultavasti suosikkimme, mutta 2600 metrillä se jää haastajaksi. Kannattaa myös huomioida, ettei se ole täysin ravivarma volttilähdössä.

Takamatkalta puskee kovia ykkössarjalaisia. 14 Workout Wonderin juoksut ovat menneet tauon jälkeen pieleen, mutta tällaisessa arvolähdössä sitä ei varmasti enää piilotella selissä. Kirikanuuna on näyttänyt hyvältä ja kovakuntoiselta. Esimerkiksi toissa kerralla sen lopetus oli huippuvauhdikas.

SM-lähdössä hurjalla 11,9-ajalla Ranch Kellyn jälkeen keulasta toiseksi sijoittunut 10 William Birdland on myös yksi varteenotettavimmista pelihevosista. Se teki toissa kerralla ihan hyvän kirilenkin 3. radalla ilman vetoapua täysin epäsopivan matkavauhdin jälkeen ja piti viimeksi keulasta toiseksi selästään herkästi spurtanneen William Pinen jälkeen.

Viime vuoden voittaja 11 Tir di Caux on aina huomioita varsinkin normaalia pidemmillä matkoilla, vaikka se ailahtelee jonkin verran. Ruuna jyräsi viime kuun alussa Tammer-ajossa voittoon, mutta oli viikko sitten Kouvolassa lähinnä tasapaksu. Kuraisissa olosuhteissa erinomaisesti viihtyvällä voimahevosella on varmasti tähdätty enemmän Vermon lähtöön.

9 Top Of The World on myös ailahdellut. Kun ruunalla on hyvä päivänsä, se venyy mahtijuoksuihin, kuten toissa kerralla komeassa Vermon kirivoitossaan. Viime lauantaina hevonen oli normaalikärryillä tuohon kilpailuun verrattuna kuin varjo vain. Keskipitkä matka ei ole Top Of The Worldille ihanteellinen, muttei sen menestys saa kamalasti yllättääkään.

Viime vuoden Käpylä GP:ssä nappijuoksun jälkeen tasaisesti kolmanneksi kirinyt 3 One Break Broline on sairastellut syksyllä eikä ole näyttänyt olevan aivan parhaimmillaan.

Yllättäjät: 12 Still Loving You on oiva yllätyshaku. Ori teki uudella ohjastajalla erinomaisen juoksun St. Legerissä, jossa kipusi melko mahdottomista asemista kahdelta takamatkalta kolmanneksi. Vermon loivemmat kaarteet sopivat voimapesälle Poria paremmin.

8 Excalibur It on ollut loistava kesätaukonsa jälkeen. Se olisi voinut toissa kerralla voittaa jopa perinteisen stayerkisan Tammer-ajon, jos olisi päässyt maalisuoralla vähän aikaisemmin pussista.

1 Ebu B. Boko on tehnyt vahvasti tuloaan. Vastus on kova, mutta ruunaa kannattaa seurata. Se hävisi viime lauantaina vain täpärästi voiton, vaikka joutui taivaltamaan keulasta pintansa pitäneen 6 Zo Zo Hossin kupeella.

Pelijakauma: Jamie Hynemenin suosikkiasemasta volttilähdön kakkosradalta kivikovassa lähdössä voi olla myös eri mieltä. Ainakin Jugador, Workout Wonder, Still Loving You ja Top Of The World ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Juoksuradan hevoset avaavat parhaiten. Lopullinen vetojuhta on Jamie Hyneman, Jugador tai Lindy Poppins.

IS-pelisuositus - Toto76-7

Pieni: 5, 2, 14, 10, 11, 12

Suuri: 5, 2, 14, 10, 11, 12


Pieni
Toto76-1: 2
Toto76-2: 5, 2, 7, 3, 4
Toto76-3: 2, 1, 9
Toto76-4: 6, 4, 10
Toto76-5: 11
Toto76-6: 9, 7
Toto76-7: 5, 2, 14, 10, 11, 12
Hinta: 27,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi

Suuri


Toto76-1: 2
Toto76-2: 5, 2, 7, 3, 4
Toto76-3: 2, 1, 9, 3, 10
Toto76-4: 6, 4, 10, 7, 2, 5
Toto76-5: 11
Toto76-6: 9, 7, 1
Toto76-7: 5, 2, 14, 10, 11, 12
Hinta: 135,00 €

Vie kupongille: Veikkaus.fi


Themes
ICO