logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Robin Packalenin ja Olli Lindholmin välille syntyi erityinen yhteys – ”Hänestä tuli mulle isähahmo”

Olli Lindholmin yllättävä kuolema on järkyttänyt suomalaista musiikkimaailmaa. Useat kollegat ja fanit ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa muistokirjoituksiaan 54-vuotiaana kuolleen Lindholmin muistolle.

Pitkän uran tehnyt Lindholm osallistui suositun Vain elämää -sarjan kuudennelle kaudelle keväällä 2017. Espanjassa kuvatulle kaudelle osallistui Ollin lisäksi joukko nimekkäitä suomalaisia artisteja, kuten Samu Haber, Laura Voutilainen, Nikke Ankara, Tiktakin Petra, Irina ja Robin.

Muistelijoiden joukkoon liittyi myös Robin Packlaen, joka kertoo lämpimät muistonsa edesmenneestä kollegastaan Facebook-sivuillaan.


Robin aloittaa tunteikkaan kirjoituksensa siteeraamalla Yö-yhtyeen jättihittiä Rakkaus on lumivalkoinen, jonka hän esitti Vain elämää -kaudella.

Mainos (Teksti jatkuu alla)


– Oi kunpa joskus kauemmin sen loisto kestää vois, vaan illan tullen katoaa ja tummuu aina pois, Robin kirjoittaa.
Robin kertoo muistokirjoituksessaan saaneensa tutustua Lindholmiin ohjelman kuvauksissa. Robin kertoo Ollista tulleen hänelle Vain elämää -leirillä isähahmo.

– Sain tutustua Olliin pari vuotta sitten VE-leirillä Espanjan lämmössä. Oli kuka mitä mieltä tahansa, niin Olli oli hyvä jätkä! Ollista tuli leirillä mulle isähahmo, joka piti huolta ja välitti siitä mitä meille muille kuuluu! Se on hieno piirre ihmisessä! Viimeisen kerran näin Ollin reilu viikko sitten Emma-gaalan jatkoilla, ja oli se sama hyväntuulinen Olli ilman mitään merkkejä tämän päivän uutisaiheesta, Robin sanoo.

Musiikkiohjelman kollegat ovat muistaneet Olli Lindholmia tänään muistokirjoituksilla. Laulaja Laura Voutilainen kirjoittaa Instagramissaan ottaneen vastaan tiedon rakkaan kollegan poismenosta raskain sydämin.

– Hämmentyneenä ja järkyttyneenä toivotan Sinulle, Olli, hyvää matkaa, vaikka lähdet aivan liian varhain. Kiitos kohtaamisista. Tulen aina muistamaan ja tuntemaan sisimmässäni esityksesi Kaksi Karttaa- nyt jatkat matkaasi vapaammilla merillä, Laura Voutilainen kirjoittaa.

Themes
ICO