logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Rouva Jenni Haukio muisti toista suurta porilaista – twiittasi koskettavasti Olli Lindholmin muistolle: ”Niin pienen hetken...”

Jenni Haukio twiittasi tänään Rakkaus on lumivalkoinen -kappaleen kertosäkeen sanat:

”Niin pienen hetken rakkaus on lumivalkoinen, on puhdas niin kuin hanki helmikuisten aamujen. Voi kunpa joskus kauemmin sen loisto kestää vois, vaan illan tullen katoaa ja tummuu aina pois.”

Hän lisäsi säkeen loppuun lauseen:

– J. Hakulisen sanoin Olli Lindholmin muistoa kunnioittaen.

Haukio koristeli twiittinsä suurella sydän-emojilla ja aihetunnisteella pori.


Twiitin oheen Haukio oli jakanut Satakunnan kansan uutisen, jonka mukaan porilaiset aikovat kokoontua muistamaan Olli Lindholmia torille.

Mainos (Teksti jatkuu alla)Lehden mukaan kynttilämeren puuhamiehenä toimii Patrik Eloranta, jolle idea kynttilöin muistamisesta vain putkahti yhtäkkiä mieleen.

– Se vain pomppasi jostakin päähän. Pori on kuitenkin Ollin paikka ja hänellä on varmasti aivan erityinen sija sydämissä. Häntä arvostetaan ihan eri lailla täällä kuin missään muualla. Heitin vaan tällaisen idean someen ja mietin siinä sitä julkaistessani, että miten tämä mahdetaan ottaa vastaan, tuleekohan kukaan paikalle, Eloranta kertoo lehdelle.

Themes
ICO