Finland

Ruotsi | Ruotsin prinssi Carl Philipillä ja prinsessa Sofialla on todettu koronavirus­tartunta, kuningaspari ja kruunun­prinsessa Victoria puolisoineen testataan viruksen varalta

Ruotsin prinssi Carl Philipillä ja prinsessa Sofialla on todettu koronavirus­tartunta, kuningaspari ja kruunun­prinsessa Victoria puolisoineen testataan viruksen varalta

Kummallakin on lieviä oireita, mutta he voivat olosuhteisiin nähden hyvin.

Prinssi Carl Philip ja hänen vaimonsa Sofia Hellqvist vuonna 2015 otetussa kuvassa.­

Ruotsin prinssi Carl Philipillä ja prinsessa Sofialla on todettu koronavirustartunta. Asiasta kertovat Ruotsin kuningashuone ja ruotsalaismediat.

Kummallakin on lieviä oireita, mutta he voivat olosuhteisiin nähden hyvin. Tällä hetkellä Carl Philip ja Sofia ovat karanteenissa lastensa kanssa.

Tartuntojen jäljitys on aloitettu, ja kuningaspari sekä kruununprinsessa Victoria sekä hänen aviomiehensä Daniel aiotaan testata viruksen varalta tämän päivän aikana perheen henkilääkärin suosituksesta.

Kuningasperhe oli tavannut toisensa viime perjantaina kuningatar Silvian veljen Walther Sommerlathin hautajaisissa, Aftonbladet kertoo. Hovin tiedottajan Margareta Thorngrenin mukaan paikalla oli alle kymmenen ihmistä, mutta he olivat yhtä aikaa läsnä samassa kirkkosalissa.

Ennen hautajaisia kaikki perheenjäsenet oli testattu koronavirustartunnan varalta. Tulokset olivat negatiivisia, Thorngren sanoo Aftonbladetille.

Koronaviruspandemian aikana kuningaspari on ruotsalaisen Expressen-lehden mukaan viettänyt suuren osan ajastaan eristyksissä Stenhammarin linnassa.

Prinsessa Sofia on toiminut vapaaehtoisena vuodeosastolla ja Carl Philip on puolestaan ollut avustustehtävissä Ruotsin puolustusvoimien kautta, Expressen kertoo.

Football news:

Bayer have lost 4 of their last 6 Bundesliga matches. He did not concede from the beginning of the season to this series
Mikel Arteta: Lampard is a Chelsea legend. I would like the club to support him and give him a chance
Sevilla forward En-Nesiri beat Messi and Suarez to reach the 1st place in the list of La Liga scorers
Zlatan plays his 600th match in the championship
Stefano Pioli: Atalanta almost reached the semi-finals of the Champions League. But Milan is aware of its strength
Real Madrid are not quite happy with Mehndi. Garcia from Rayo and Gutierrez from Castilla are candidates for replacements
Yarmolenko scored for West Ham for the first time since September