Finland

Saara Aalto teki epämiellyttävän ilmoituksen faneilleen: "Tuli pieni suunnitelmien muutos"

Laulajatähti Saara Aalto kertoi viikonloppuna Instagramissa, että hänestä on tehty erittäin syväluotaava henkilöhaastattelu, joka julkaistaan tällä viikolla YouTubessa.

Kyseessä oli Saaralle vuoden ensimmäinen iso haastattelu ja sen teki hänen tuttavansa, aikanaan X Factor Suomessa Saaran tiimissä kisannut Viktorio Angelov. Haastattelu on Saaran mukaan tehty Viktorion opinnäytetyönä.

- Hän oli niin intohimoinen luomastaan keskusteluohjelmastaan, että halusin tukea häntä ja antaa hänen haastatella minua, Saara kertoi viikonloppuna.

Hän julkaisi samalla Instagramissa myös teaserin tulevasta videohaastattelusta ja Saara kertoi, että haastattelu on määrä julkaista keskiviikkona.

Lue myös: Saara Aallon surumielinen ilmoitus: ”Kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan…” – pitivät pitkän tauon yhteisestä tekemisestä puolisonsa kanssa

"Älkää huoliko"

Keskiviikkona monet Saaran fanit odottivat haastattelun julkituloa kämmenet hioten, mutta odotus ei tuottanut palkintoa. Lopulta keskiviikkoiltana Saara teki faneilleen epämiellyttävän ilmoituksen.

- Kun asiat eivät mene suunnitelmien mukaan, vain hengitä ja hyväksy, että asiat tapahtuvat aina oikealla hetkellä. Tämä on helpottanut minua niin paljon elämässäni. Koska monet ovet ovat sulkeutuneet, kun olen halunnut niiden aukeavan. Mutta tiedättekö mitä, olen aina päätynyt oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, Saara aloitti päivityksensä.

- Meille tuli pieni suunnitelmien muutos haastattelun suhteen, joka piti tulla julki tänään. Mutta älkää huoliko, koska se tulee julki huomenna. Pidän teitä jännityksessä päiuvän pidempään haha, Saara kirjoitti.

Lue myös: Tiesitkö näitä asioita Saara Aallosta? Paljasti yksityiskohtia elämästään merkkipäivänä: ”Elämä oli maagista!” 

Fanit suhtautuivat kuitenkin Saaran ilmoitukseen ymmärtäväisesti ja useat ilmoittivat odottavansa yhä malttamattomana tulevaa haastattelua.

Nähtäväksi jää, mitä Saara kertoo ennakkoon hehkuttamallaan videolla.

Football news:

Richard Dunn: Diash is young, but he has a special aura around him. He will be able to claim the captaincy at City
Rafael Benitez: Working at Everton is a chance to show that I want and can compete with anyone
Davide Calabria: It's even better if no one believes in Milan. Our goal is to add
Lyon made a request to Chelsea for Emerson. The defender of the Italian national team is Interesting to Inter and Napoli
Lewandowski trained on the weekend to get in shape before the start of the season
I'm Cristiano Ronaldo and I only send the ball into the net. The forward refused the crossbar challenge in Real Madrid
Yuriy Semin: Shevchenko has a lot of trump cards to lead the European top club