SOK on solminut yhteistyösopimuksen ranskalaisen Carrefour-ketjun kanssa

SOK kertoo asiasta tiedotteessa.

”Carrefour on yksi maailman suurimmista vähittäiskauppiaista. Se kertoo kaiken oleellisen siitä, mitä etuja yhteistyö tuo meille,” SOK:n kenttäjohtaja Arttu Laine sanoo tiedotteessa.

”Vaikka Suomessa S-ryhmää pidetään suurena, olemme maailman mittakaavassa pieni toimija. Suomalaisille nyt solmittu yhteistyö tuo edullisempia oma merkki -tuotteita ja myös uutta tarjontaa.”

Yhteistyö koskee omien merkkien kansainvälistä hankintaa. Nyt tehdyn sopimuksen perusteella S-ryhmä pääsee mukaan ostamaan myös Carrefourin ranskalaisia, italialaisia ja espanjalaisia omia merkkejä, sekä elintarvikkeita että käyttötavaraa.

Lisäksi yhteistyöllä saadaan tehokkuutta oma merkki -tuotteiden valmistuttamiseen.

”Kuluttamisessa on kaksi vahvaa samanaikaista trendiä. Toisessa päässä kehitämme vahvasti kotimaisen ja paikallisen ruoan tarjontaa, toisessa päässä asiakkaat haluavat päästä nauttimaan muun maailman tuotteista edullisesti. Nämä kehityssuunnat ovat yhtä aikaa olemassa, ja haluamme niistä molempiin vastata,” Laine toteaa.

S-ryhmän omia merkkejä ovat Kotimaista, Rainbow ja Xtra.

”Kotimaista-tuotesarja on suomalaisten suosikki ja jatkamme sen kehittämistä edelleen. Nyt käynnistyvän yhteistyön kautta tuomme uutta tarjontaa ja edullisempia hintoja etenkin Rainbow-tuotesarjaan. Uusista tuotteista päästään nauttimaan loppuvuodesta.”

Carrefour oli viime vuonna maailman toiseksi suurin vähittäiskauppaketju amerikkalaisen Wal-Martin jälkeen.