logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Suomalaiset huippuortopedit operoivat AC Milanin tähtipelaajan Turussa

Suomalaiset huippuortopedit Sakari Orava ja Lasse Lempainen operoivat torstaina AC Milanin argentiinalaispelaajan Lucas Biglian akillesvamman torstaina.

Operaatio tehtiin Turussa Urheilu Mehiläisessä. Sitä seurasivat AC Milanin joukkuelääkäri Stefano Mazzoni ja fysioterapeutti Daniele Falsanisi.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Biglia loukkasi akillesjänteensä harjoituksissa lokakuun viimeinen päivä.

”Leikkaus sujui hyvin, ja tavoitteena on, että paluu kentälle on mahdollinen noin neljän kuukauden kuluttua”, Lempainen arvioi tiedotteessa.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Sakari Orava kertoo, että Biglia saa mukaansa kuntoutusohjeet ja kuntoutumisen edistymistä seurataan tarkasti.

”Tässäkin tapauksessa AC Milanista lähetettiin magneettikuvat meille Suomeen, ja kuvissa olleiden löydösten perusteella tehtiin päätös toimenpiteen tarpeellisuudesta”, Orava sanoo.

Biglia on pelannut Argentiinan maajoukkueessa voittaen hopeaa Brasilian MM-kisoissa vuonna 2014. AC Milanin riveissä hän on pelannut vuodesta 2017. Sitä ennen hän edusti Anderlechtiä ja Lazioa.


AC Milan ja Mehiläinen ovat tehneet pitkään yhteistyötä. Orava on operoinut Turussa muun muassa David Beckhamin maaliskuussa 2010 tämän pelatessa italialaisseurassa.

Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Maailman huippujalkapalloilijoita käy Turussa hoidettavana muutenkin tämän tästä. Vuosi sitten Orava ja Lempainen operoivat FC Barcelonan ennätyshankinnan Ousmane Dembélén vasemman takareiden.

Tänä vuonna Lempainen ja Orava ovat hoitaneet Biglian lisäksi FC Barcelonan Carles Aleñan takareisivamman sekä Real Madridin Jaime Sánchez Muñozin akillesjännevamman.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


FC Barcelona tekee Urheilu Mehiläisen kanssa tiivistä yhteistyötä erityisesti takareiden hamstring-vammojen hoidossa.

Seuran lääkäri Xavier Valle kertoi syyskuussa HS:n haastattelussa, että pelaajat tietävät jo kysyä ”olenko lähdössä Turkuun”, jos loukkaavat takareitensä.


Themes
ICO