Finland

Täystyrmäys! Cristiano Ronaldo sai maistaa Tshekin maalivahdin nyrkkejä – kasvot menivät huonoon kuntoon

Cristiano Ronaldo koki kovia Tshekissä.

Cristiano Ronaldoa sattui lauantaina. Kuva:  Zumapress

Portugalin jalkapallomaajoukkueen tähtipelaaja Cristiano Ronaldo koki kovia lauantai-iltana, kun Portugali kohtasi vieraskentällä Kansojen liigan ottelussa Tshekin.

37-vuotias hyökkääjä yritti päästä pääpalloon lähellä Tshekin maalia. Samaan aikaan pelivälineeseen pyrki pääsemään käsiksi myös Tshekin maalivahti Tomas Vaclik.

Ulos maaliltaan rynnännyt veräjänvartija tyrmäsi paitsioasemassa olleen Ronaldon varsin rajusti. Palloa katsonut Lusitaani lensi kamppailun 13. minuutilla viheriön pintaan sen jälkeen, kun Vaclikin kädet osuivat suoraan hänen päähänsä.

Sen jälkeen molemmat lojuivat nurmen pinnassa. Ronaldolle kävi pahemmin: hänen kuuluisista kasvoistaan valui runsaasti verta.

Ottelu pääsi jatkumaan minuutteja kestäneen paikkausoperaation jälkeen. Ronaldo sai nenäänsä laastarin ja sieraimeensa pumpulia. Hänen piti vaihtaa tahriintunut paitansa puhtaaseen.

Cristiano Ronaldon kasvoista tuli verta. Kuva:  DAVID W CERNY / Reuters

Portugali johti ottelua avausjakson jälkeen 2–0 ja karkasi toisen jakson alkupuolella 3–0-johtoon.