Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Tiesitkö tätä katsojat suututtaneesta BB-Reeosta? Näytti vantaalaisille paljasta pyllyä vuonna 2001 – ”Nehän vain innostuivat”

Tempaus toi neljän ottelun pelikiellon ja sakkoja.

Reeo Tiiainen vauhdissa HIFK:n väreissä vuonna 2000 ja 2002. Kuva:  Ari-Veikko Peltonen / IS, Markku Ulander / Lehtikuva

Ilmaveivin toinen kehittäjä Reeo Tiiainen aloitti pelikiellossa salibandyn liigakauden 2001–02. Edelliskeväänä runkosarjan päätösottelussa vantaalaisen AC HaKin ja HIFK:n välillä vierasjoukkueen hyökkääjä esitteli legendan mukaan paljasta takamustaan Tikkurilan urheilutalon kotiyleisölle. Kävikö näin, Reeo Tiiainen, 48?

Totta kai. 500 keskisormea oli pystyssä. Ei siinä ollut antaa kuin yksi signaali takaisin.

Miten tilanne eskaloitui?

Mulle tuli pelin viimeinen tontti ja vedin ohi. Tulos ei riittänyt pois karsijan paikalta. Purin ensi kiukun toimitsijapöytään, joka tuli sopivasti eteen ja huitaisin kaikki tavarat ilmaan. Tuomarit alkoivat heiluttelemaan punaisia kortteja toiselta puolelta kenttää ja lähdin kävelemään sinne. Tuomari sanoi, että nyt kannattaa olla hiljaa, joten maltoin mieleni.

Käännyin toiseen suuntaan, jossa oli HaKin fanikatsomo. Siellä oli vielä silloin paljon mölyävää väkeä. Olin puolessavälissä matkalla koppiin, kun alkoi tulla keskareita, eikä siinä muuta voinut.

Urheilulehti

Lisää laatujournalismia

TÄMÄ ARTIKKELI on julkaistu ensi kertaa Urheilulehdessä 3/2022. Pintaa syvemmälle mennään Urheilulehdessä joka viikko.

Tilausohjeet ovat täällä.

Miten yleisö reagoi?

Nehän vain innostuivat. Samanlainen tilanne, kun bändi lopettaa keikan, tulee takaisin ja keikan viimeinen kiima palaa. Löin vielä mailan poikki matkalla koppiin. Siinä purkautui paljon kiukkua melkein koko kauden pilanneesta polvivammasta.

Mitä tilanteesta seurasi?

Neljä peliä pelikieltoa ja 3 000 markan sakot.

Eikä tarvinnut lähteä Ouluun karsintoihin?

Se oli hopeareunus. Kotipelissä oltiin Alkion ”Jantan” kanssa lähes ainoat katsojat. Meillä oli iloiset tunnelmat, muutaman päivän kauden päätös.