Finland

Valitse ruoat seitsemän ruokalajin illalliselle – kerromme, mikä on henkinen ikäsi

Valitse ruoat seitsemän ruokalajin illalliselle – kerromme, mikä on henkinen ikäsi

Söisitkö mieluummin pizzaa vai sushia? Tilaisitko alkupalaksi tartarin vai toast skagenin? Valintasi paljastaa henkisen ikäsi.

Suomalaisten ruokatottumukset ovat monipuolistuneet vuosien varrella valtavasti. 1950-luvulla ruokapöytiin kannettiin perunaa, sipattia ja silakoita. Hieman myöhemmin peruna vaihtui makaroniin ja Suomeen saatiin ensimmäinen pizzeria. Nykyään sushi ja tacot ovat perusnäky keittiössä kuin keittiössä, vaikka vanhat suosikitkin pitävät yhä pintansa.

Me uskomme, että ruokamieltymykset paljastavat ihmisestä yhtä sun toista – esimerkiksi sen, mikä on syöjän henkinen ikä. Se ei välttämättä ole sama kuin oikea ikä.

Kokosimme tähän testiin ruokia eri vuosikymmeniltä. Sinun tehtäväsi on koostaa niistä seitsemän ruokalajin illallinen. Valitse jokaisesta ryhmästä se ruokalaji, joka on eniten mieleesi.

Huom! Tämä illallinen on kuvitteellinen. Älä siis mieti sitä, jaksaisitko oikeasti syödä moista määrää ruokaa, vaan anna palaa.

Football news:

Real started with Alaves: stupid hand Nacho and wild pass Courtois-again defeat
20 shells of times of the Second world war found on the basis of the Roma
Zidane Ob 1:2 with Alaves: the Start of the match is the worst for Real Madrid in the season. We lack stability
A clear penalty! Oh, my God. Ramos and Carvajal on the fall of Hazard in the match with Alaves
Ex-referee Andujar Oliver: Marcelo was pulled by the hair, it was necessary to put an 11-meter shot. There was no penalty on Hazard
Favre Pro 1:2 with Cologne: They were sitting in defence and Borussia were in too much of a hurry. There were few chances
Real Madrid conceded after a mistake by Courtois on a pass. Forward Alaves scored in an empty net