logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Yhdysvaltain entinen presidentti Jimmy Carter pääsi sairaalasta

Yhdysvaltain entinen presidentti Jimmy Carter, 95, on päässyt sairaalasta, kertoo uutistoimisto Reuters.

Carterin tiedottajan mukaan entinen presidentti oli viikonlopun yli sairaalahoidossa virtsatietulehduksen takia. Carter joutui sairaalaan vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän oli kotiutunut edelliseltä sairaalajaksolta.Carter joutui edellisen kerran sairaalaan 11. marraskuuta aivoissa olleen paineen takia. Carterille tehtiin leikkaus paineen poistamiseksi. Paine oli aiheuttanut muun muassa kaatuilua ja siitä johtuvaa verenvuotoa.

Lokakuussa Carterin kerrottiin murtaneen lonkkansa ja satuttaneen päänsä kaatumisen takia.Presidentin tiedottajan mukaan Carter odottaa nyt, että hän pääsee lepäämään ja toipumaan Georgian Plainsissa sijaitsevaan kotiinsa.

Demokraattien Carter oli Yhdysvaltain 39. presidentti. Hän oli virassa yhden kauden vuodesta 1977 vuoteen 1981. Lisäksi hän on toiminut Georgian osavaltion senaattorina sekä Georgian kuvernöörinä.


Themes
ICO