Finland

YouTube-tähti Jake Paul järjesti kaikkien aikojen ”koronabileet” kartanossaan ja joutui myrskyn silmään – kertoo nyt, miksi viis veisaa rajoituksista

Miljoonien tuntema sometähti Jake Paul suututti seuraajansa ja kotikaupunkinsa pormestarin järjestämällä suuret kotibileet keskellä pandemiaa.

Koronaviruspandemia jyllää Yhdysvalloissa rajumpana kuin koskaan, mutta se ei ole hillinnyt miljoonien seuraaman tubetähden Jake Paulia railakasta elämäntyyliä.

23-vuotias Paul suututti seuraajansa toden teolla heinäkuun puolivälissä, kun hän järjesti ystävilleen suuret bileet kotikartanollaan Calabasasissa Los Angelesissa.

Nyt tubetähti on jakanut Insiderin haastattelussa ajatuksiaan siitä, aikooko hän jatkaa suurten juhlien isännöintiä pandemian keskellä.

– En tiedä, mitä ajatella asiasta, jos rehellisiä ollaan. En usko, että kukaan todellisuudessa tietää. Kellään ei ole antaa vastauksia, johtajamme ovat pettäneet meidät ja kukaan ei tiedä, mitä tehdä, Jake Paul sanoi haastattelussa.

– Mutta henkilökohtaisesti en ole se henkilö, joka istuu paikoillaan eikä elä elämäänsä, hän lisäsi.

Paulin kohujuhliin oli kokoontunut kymmeniä sosiaalisen median vaikuttajia YouTubesta ja TikTokista eikä juhlakansa liiemmin välittänyt turvaväleistä tai hengityssuojainten käytöstä. Juhlissa kuvattiin musiikkiakin tekevän Paulin tuoreen Fresh Outta London -singlen musiikkivideo.

Videot ja kuvat bileistä levisivät nopeasti sosiaaliseen mediaan ja kohu oli valmis.

Yksi juhlien äänekkäistä kriitikoista oli Calabasasin kaupungin pormestari Alicia Weintraub, joka kertoi raivostuneensa juhlien vuoksi.

Weintraub kertoi Insiderin haastattelussa keskustelleensa juhlien jälkeen Paulin edustajan kanssa. Hän varoitti, että poliisi hajottaisi tubetähden seuraavat juhlat ja Paul saisi sakot.

Jake Paul nousi suuren yleisön tietoisuuteen alun perin Vine-videopalvelusta.

Jake Paul on YouTube-tähti ja hänen omaisuutensa lasketaan miljoonissa. Talouslehti Forbesin mukaan mies tienasi yksistään viime vuonna 21,5 miljoonaa taalaa. Jake Paulin veli Logan Paul on myös yksi maailman suosituimmista tubettajista.

Football news:

Ole Gunnar Solskjaer: De Gea saved us for years, Henderson did the same today. Lingard played well
The semed said goodbye to Barcelona: Thank you for the opportunity to realize the dream. Eternally grateful
Juve have leased Morata from Atletico for 10 million euros with the right to buy out for 45 million
Barcelona and Atletico have agreed a move for Suarez (Fabrizio Romano)
At the 1950 world Cup, Amateurs from the United States beat England. The coach of the Americans compared their players to sheep, and the author of the winning goal went missing
Dan Henderson made his debut for Manchester United at the age of 23. He made 141 appearances on loan
Shaka Hyslop: Many black players do not see the point in coaching courses, believing that they will not be called for an Interview