logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Greece

ΑΕΚ: “Πονάει” στην επίθεση ενόψει Αστέρα Τρίπολης!

ΦΩΤΟ Intime

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας (16.01.2020 / 17:30).

Η ΑΕΚ μετράει… προβλήματα ενόψει του αγώνα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, για το Κύπελλο Ελλάδας. Αμφίβολος για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης την Τρίτη (14.01.2020) λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική. Θυμίζουμε πως στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης στην Τρίπολης δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Μάρκο Λιβάγια και Νίκλας Χουλτ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μάσιμο Καρέρα -αν ο Γιακουμάκης δεν ξεπεράσει το πρόβλημα του- θα μείνει με μοναδικό κεντρικό επιθετικό γι’ αυτή την αναμέτρηση τον Νέλσον Ολιβέιρα. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Κώστα Γαλανόπουλου, συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Themes
ICO