logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Greece

Πρώτο θέμα η Ελλάδα στο Eurogroup της Τετάρτης -Τι «καίει» την ελληνική πλευρά

ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

Η ομάδα του Χρήστου Σταϊκούρα αναμένει να δει τη στάση που θα κρατήσουν οι υπουργοί του Eurogroup / Φωτογραφία: EUROKINISSI

Μετά από πολύ καιρό, η Ελλάδα θα είναι στην κορυφή της ατζέντας του Eurogroup, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι υπουργοί Οικονομικών του Eurogroup καλούνται να κρίνουν την 4η Εκθεση Ενισχυμένης Εποπτείας. Η εκταμίευση των 767 εκατ. ευρώ, ωστόσο, θεωρείται τυπική διαδικασία καθώς υπάρχει θετική εισήγηση από την Κομισιόν και το Euroworking Group. Αυτό που ενδιαφέρει την Αθήνα, ωστόσο, σε ό,τι αφορά το προσεχές Eurogroup είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Eurogroup: Τι «καίει» την ελληνική πλευρά

Το μεγάλο ερώτημα για την ομάδα του Χρήστου Σταϊκούρα είναι το τί θα πράξουν οι συνάδελφοί του στο Eurogroup όταν η ελληνική πλευρά βάλει, επισήμως στο τραπέζι την αλλαγή χρήσης των εσόδων από τα κέρδη του Ευρωσυστήματος.

Διαβάστε στο economistas το ρεπορτάζ του Γιώργου Παππού για το κρίσιμο Eurogroup της Τετάρτης.

Themes
ICO