logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Greece

Στην αντεπίθεση Γουίλιαμ και Χάρι! «Είμαστε μια χαρά! Σταματήστε να μας προσβάλλετε!»

Έτσι, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο αδερφός του Πρίγκιπας Χάρι εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις μια ψεύτικη είδηση δημοσιεύθηκε σε βρετανική εφημερίδα όσον αφορά στις σχέσεις μας». Σε άλλο σημείο της κοινής ανακοίνωσης τονίζεται: «Για εμάς τους δυο που νοιαζόμαστε τόσο πολύ για θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία, η χρήση εμπρηστικών εκφράσεων (μπούλινγκ) με αυτό τον τρόπο είναι προσβλητική και πιθανότατα επιζήμια».

Την ίδια ώρα, πιθανότατα να είναι σε εξέλιξη το έκτακτο οικογενειακό συμβούλιο στο οποίο ο μόνος που δεν θα συμμετέχει θα είναι ο 98χρονος Πρίγκιπας Φίλιππος ο οποίος έφυγε σήμερα το μεσημεράκι από το Σάντρινγχαμ όπου έχει συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια για να προσπαθήσει να λύσει την κρίση μετά την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν.

Ο Φίλιππος μάλιστα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είχε μια έκρηξη οργής όταν μαθεύτηκαν τα νέα λέγοντας: «τι στο διάολο παιχνίδια παίζουν;»

Το Σάντρινγχαμ από το πρωί πολιορκείται από δημοσιογράφους. Ήδη έχει ζητηθεί από το προσωπικό να ετοιμάσει την Μεγάλη Βιβλιοθήκη, ακριβώς δίπλα στην αίθουσα Μπιλιάρδου που παρέχει σε όλους ιδιωτικότητα. Τα παράθυρα βλέπουν στους κήπους και αυτό το σκηνικό ίσως να βοηθήσει την Βασίλισσα να έχει πιο καθαρό και ήρεμο μυαλό όταν θα καθίσει να συζητήσει με τους δυο εγγονούς της, τον γιο της και τους συμβούλους τους.

Η είσοδος του Σάντρινγχαμ

Η Βασίλισσα είναι αποφασισμένη να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Δεν θα φερθεί δηλαδή το ίδιο σκληρά στα παιδιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας όπως φέρθηκε στην ίδια.

Αντίθετα με την Νταϊάνα ο Χάρι γεννήθηκε με τον τίτλο που φέρει αλλά η Μέγκαν πήρε τον τίτλο της Δούκισσας με το που παντρεύτηκε τον Χάρι.

Ποιοι θα είναι μαζί τους στην συνάντηση

Εκτός από τους προσωπικούς βοηθούς των μελών της βασιλικής οικογένειας, στην συνάντηση θα είναι παρόντες άλλοι δυο σημαντικοί άνθρωποι στην καθημερινότητα της Βασίλισσας.

Ο προσωπικός της γραμματέας Sir Edward Young και η Πρώτη Κυρία επί των Τιμών της Lady Susan Hussey. Εκτός από καλή φίλη της Βασίλισσας και του Καρόλου είναι και νονά του Γουίλιαμ.

Click4More Μέγκαν Μαρκλ στα… πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης! Νέα εμφάνιση της Ελισάβετ!

Γύρω από το καλογυαλισμένο τραπέζι με τις 8 καρέκλες θα είναι επίσης ο προσωπικός γραμματέας του Πρίγκιπα Καρόλου, Clive Alderton και ο πιο στενός βοηθός του Γουίλιαμ, Simon Case. Τέλος, παρούσα θα είναι και η γραμματέας του Χάρι, Fiona Mcilwham.

Κάποιοι λένε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι πιθανόν να συμμετάσχει στην συνάντηση είτε τηλεφωνικά είτε μέσω βιντεοκλήσης από τον Καναδά. Κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν θα συμμετάσχει καθόλου αλλά θα βγαίνει ο Χάρι και θα την ενημερώνει.

Ποιος θα είναι ο ρόλος της Βασίλισσας

Το στοίχημα για την Βασίλισσα Ελισάβετ θα είναι να καταφέρει να ηρεμήσει τα θερμοκέφαλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Για παράδειγμα είναι γνωστό ότι ο Κάρολος δύσκολα κρύβει τα συναισθήματά του στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις. Ένας από τους λόγους που η Ελισάβετ ζήτησε να γίνει η συνάντηση στο Σάντρινγχαμ είναι ότι δεν έχει την ίδια επισημότητα αφού δεν είναι παλάτι αλλά σπίτι. Κανείς δεν ξέρει τι ώρα θα αρχίσει και τι ώρα θα τελειώσει αλλά όλοι πιστεύουν ότι θα γίνει μεσημέρι, αμέσως μετά το γεύμα και έως τις πέντε το απόγευμα που η Βασίλισσα πίνει το τσάι της.

Όλο το βάρος πάντως θα πέσει στον Κάρολο ο οποίος έφτασε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Σάντρινγχαμ και ενώ ήταν γοητευμένος από την Μέγκαν Μαρκλ πλέον δεν θέλει να ακούει για εκείνην.

Themes
ICO