logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Greece

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους ενεργειακών εταιρειών

ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Με εκπροσώπους ενεργειακών εταιρειών συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, οι προοπτικές και οι ευκαιρίες που ανοίγονται μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου East Med.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι παράλληλα εκφράστηκε επενδυτικό ενδιαφέρον και για άλλα έργα ενεργειακών υποδομών και επαναβεβαιώθηκε το κλίμα εμπιστοσύνης των τριών εταιρειών που είναι μέτοχοι του ΔΕΣΦΑ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ιταλικής Snam, Marco Alverà, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ισπανικής Enagás, Marcelino Oreja, και τον γενικό διευθυντή και διευθύνοντα σύμβουλο της βελγικής Fluxys, Pascal De Buck.

Φωτογραφίες από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου του «30ου Greek Economic Summit - Turning the Odds», πραγματοποίησε κάλεσμα προς τους επενδυτές, στέλνοντας μήνυμα σταθερότητας. «Οπως είπα και λέω πάντα σε ξένους επενδυτές, μην αργήσετε. Διότι όσο περνάει ο χρόνος θα προστρέχουν άλλοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Με εκπροσώπους ενεργειακών εταιρειών συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, οι προοπτικές και οι ευκαιρίες που ανοίγονται μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου East Med
Themes
ICO