Croatia

'Vau, Nikolina!': Ottova djevojka oduševila stylingom, Vjeko se s majkom modno uskladio, pogledajte kako je Loreta brinula o Špičeku, a evo i Baričine kćeri i sina

Uzbudljivo je večeras na "Tri, dva, jedan, kuhaj!" trgu gdje se upravo odvija finale popularnog RTL-ovog showa, u kojem su se njegovi protagonisti pojavili u nesvakidašnjim, svečanim stylinzima, u kojima im je, ne sumnjamo, baš bila "teška baza" međusobno se vidjeti, a i gledateljima su očito doživljaj.

Koliki, svjedoče i reakcije na društvenim mrežama, gdje je Riječanka Nikolina Pirizović, koja je dogurala gotovo do samog finala uz svog karizmatičnog dečka Otta Grundmanna, pobrala brojne komplimente za svoj izgled.

"Vau, Nikolina!", "Nikolina, ljepotice!" - izrazili su pratitelji divljenje.

Oduševilo ih je i večernje izdanje presimpatičnih Zadranki, Ivane Nemarić i Lorete Bačić, koje su zabljesnule u crnom i crvenom.

"Lipe moje Zadranke ", "Kraljice...", "Lijepe ste!", "Cure super bile i ostale!", "Prelijepe zgodne mačke!" - nižu se komplimenti na Fejsu, a da Ivana i dalje sve prati pokazala je reakcijom: 

"A hvala vam ljudi, lipo ste nas popratili, puuuno pozdrava od Lorete i Ivane!".

Splićanin Vjeko Letica s majkom Davorkom na "red carpet" je stigao modno usklađen u bordo i crnom i odmah pobrao sve moguće simpatije.

"A vidi ih legende Vjekoslav Letica i Davorka...", "Jesu se naše Letice skockale!", "Najbolji️", "Moralni pobjednici", "Bravo divni ljudi, Vjeko car"... - tek su neki od brojnih upućenih komplimenata.

Gledateljima je nedvojbeno bilo zanimljivo vidjeti i članove obitelji finalista, za Ružicu je došao navijati suprug...

... za Baricu kćer i sin...

a za Splićanke Andreu i Barbaru sestre i prijateljice...

Football news:

Solskjaer on Southampton's 96th-minute goal: Manchester United won a lot of games like this. This is football
Inter came in second place in Serie A. Juventus has 8 points more, with 6 more rounds to play
Maguire on the draw with Southampton: We controlled the game and did enough to win
Maradona could become the face of the world Cup-94 for 100 million dollars. Diego refused – the contract required him to take American citizenship
Benzema scored his 19th La Liga goal. Messi Has 22
Belotti is the first Torino player in 43 years to score at least 15 goals in two consecutive seasons
Martial became the tenth Manchester United player to score 50 goals in the Premier League