logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Bivši vatreni poslao oštru poruku: Zadavit ću sve koji to naprave!

- Zadavit ću sve koji stave svoje interese ispred momčadi i Hajduka. Jako sam budan, ne samo ja, nego i Mario Stanić i Ivan Kepčija. Možda su se te stvari događale u prošlosti, ali više se neće događati – naglasio je Tudor.

Vatreni
Vatreni
Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL

Pogledajte galeriju 1/5

Računajući i dvije posljednje utakmice iz 2014. godine, Igor Tudor ima četiri uzastopne pobjede na klupi Hajduka. Petu će tražiti danas u Koprivnici.

Zlatko Dalić
Zlatko Dalić
Ima i toga Dalić odbio zasluženi državni novac, otkrivamo koliko je mogao uzimati a da ne makne prstom!

– Slaven je dobro organizirana momčad s trenerom koji mu je dao ideju. Visoko napadaju, gledao sam ih protiv Dinama i Rijeke, dobro su parirali. Porazi koje su imali nisu mjerilo njihove kvalitete. Bit će dobra utakmica – kazao je Tudor.

Pitali su ga o klanovima u Hajdukovoj svlačionici.

Stephanie Bukovac
Stephanie Bukovac
ZANIMLJIVA PRIĆA Obitelj joj je napustila Jugoslaviju, a sada postaje Hrvatica: Fale mi ćevapi, tetovirala sam orla...

– To su gluposti. Normalno je da svaki menadžer i menadžerčić gura svoga, u tom svijetu ima svega i svačega. Svatko brani interese svog igrača. Prvi put kada vidim takvo nešto zadavit ću sve, figurativno rečeno. Zadavit ću sve koji stave svoje interese ispred momčadi i Hajduka. Jako sam budan, ne samo ja, nego i Mario Stanić i Ivan Kepčija. Možda su se te stvari događale u prošlosti, ali više se neće događati – naglasio je Tudor. 

Themes
ICO