logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Daljina im ne stvara problem! Marino posvetio Sari romantičnu objavu

Iako je Marino iz Zadra, a Sara iz Ladimirevaca, udaljenost im za sada ne predstavlja nikakav problem.

Foto: Instagram

Pogledajte galeriju 1/6

Kandidati života na vagi koji u se zaljubili u showu 'Život na vagi', Marino Marušić i Sara Sitarić vole se i nakon showa, a to dokazuju i svojim objavama na društvenim mrežama.

nakon showa Gabrijela iz ŽNV progovorila: 'Stres, razočaranje, opet se vraćaš toj prokletoj hrani'

Tako je Marino na svom profilu uz fotografiju na kojoj je sa Sarom. 
"Od kada te znam, ja vjerujem u anđele", napisao je uz fotku i dodao: "Ljepotica i Zvijer". 

 | Autor : Instagram Foto: Instagram

Iako je Marino iz Zadra, a Sara iz Ladimirevaca, udaljenost im za sada ne predstavlja nikakav problem.
Slobodno vrijeme provode jedan kod drugoga, a ovih se dana Sara uputila kod svog dragog Marina. - Marino i ja uživamo u šetnjama od po dva sata, a kada on radi, ja upoznajem grad ili ga posjetim u kafiću gdje radi kao konobar - istaknula je 18-godišnjakinja. Njihova veza itekako je ozbiljna što potvrđuje i činjenica da su se odlučili na jedan veliki korak, a to je upoznavanje njihovih roditelja.

Nije oduševljen Nekada je petkom nazdravljao gemištom, evo što sad Šprajc pije

- Ispalo je skroz spontano. Moji mama i tata su išli za Pag pa su odlučili stati u Zadru i svratiti do Marina i tako su se svi međusobno upoznali, a prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca! No, tu nije kraj jer kada su se vraćali s Paga ponovno su odlučili stati u Zadru, ali ovaj je put na kulinarskom repertoaru bila je dalmatinska peka - kazala je Sara za RTL dodajući kako je zadovoljna kako je prošlo upoznavanje njezinih roditelja s Marinovom mamom, bakom, sestrom i nećakom. Velikih planova za budućnost za sada, kažu, nemaju.

nova žena Savršeni nije htio vezu, a ona za inat promijenila imidž i pozirala u grudnjaku

- Mi smo spontani i dogovaramo se kada ćemo se vidjeti ovisno kako tko ima vremena. Bitno da nam je lijepo i da se volimo, a za ostalo ćemo lako - zaključila je simpatična Slavonka.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Themes
ICO