Croatia

Emotivna Nina Badrić podijelila fotografiju od prije dvije godine: ’I ovo će proći’

Aquarius Records

U dugoj ru탑i훾astoj, 큄ljoki훾astoj haljini, nastupila je Nina Badri훶 u ovo vrijeme prije dvije godine u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koja je tom prilikom bila dupkom puna, a karte su bile rasprodane. No, zbog koronavirusa, pjeva훾ica sada ve훶 neko vrijeme ne nastupa, kao 큄to je slu훾aj s ve훶inom pjeva훾kim kolega.

No, kako je danas najva탑nije ostati zdrav uvi휃a i pjeva훾ica koja je tom prilikom na svom Instagram profilu objavila fotografiju s navedenog koncerta pa pratiteljima uputila va탑ne poruke.

“Ne tako davno sve je bilo druga훾ije. Ne dozvolimo da se otu휃imo jedni od drugih. Sada je vrijeme da poka탑emo brigu vi큄e nego ikada prije. I OVO 훴E PRO훴I”, napisala je pjeva훾ica.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Jota has 8 goals in his last 8 games for Liverpool
Powerful cyber attack on Manchester United: hackers blackmail, and the state threatens a fine (up to 18 million) for leaking data about fans
We want to get to know you better - please complete this questionnaire and tell us what other sports media you read!
Pavel Zanozin: At Utkin and Maslachenko was a bit of a strained relationship. Vasya became the editor-in-chief of NTV-Plus, there was jealousy
Messi, de Jong and Busquets - in Barcelona's bid for the match against Osasuna
Klopp on Wijnaldum: I want him to stay. But nothing has been decided yet, everything is possible
I didn't see the greatness of Maradona at all. But I can't stop thinking about it