Croatia

(FOTO) POLUGOLA KARDASHIANKA objavila fotografiju iz karantene: Zaboravila ispeglati celulit

Foto: Instagram/Kim Kardashian

Kim Kardashian West podijelila je svoje goli큄ave fotografije nastale, kako stoji u opisu, prilikom karantenske tjelovje탑be. Poznata starleta, strate큄ka mjesta prekrila je uskim badi훶em tigrastog uzorka te je pozirala na jednoj od sprava u svojoj ku훶noj teretani.

I dok su jedni poku큄ali otkriti na kojoj to to훾no spravi Kim vje탑ba, drugi su istaknuli kako je tijelo starlete nastalo u kirur큄koj ordinaciji te kako ista nema ni grama mi큄i훶ne mase. No, ono 큄to ima, primijetili su njeni obo탑avatelji, pa탑ljivo prou훾avaju훶i fotografiju, naslage su celulita koje kao i svako drugo bi훶e, i ova starleta ima.

Celulit se da primijetiti na stra큄njoj strani bedara na prvoj fotografiji, ali i na prednjoj strani bedara na fotografiji koja prikazuje tijelo starlete ne큄to bli탑e.

Zanimljivo je da je starleta fotografiju ostavila i nakon takvih komentara, ali i kako se nije “ispeglala” u photoshopu, kako je za to 훾esto osu휃uju. No, nije ona jedina 훾lanica svoje obitelji koja to radi. Nedavno je naime, Kylie Jenner toliko lo큄e ispeglala svoje tijelo da se razlika vidjela odmah, pa je mlada poduzetnica, istu fotografiju odmah i skinula s platforme.

(VIDEO) NE NOSI GA훴ICE? Lidija Ba훾i훶 videom od par sekundi izludjela pratitelje! Vodi se velika rasprava!

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Arturo Vidal: my Dream is to win the championship for the 9th time in a row. I want to do it with a leopard
Havertz is Interesting to real, but there are no specifics in the negotiations
Ronaldo showed how to train strikes: Up to perfection🎯⚽️. I feel that I am getting stronger💪 🏻
Hennessy on the future of Bayern: With Kimmich, Zule and hopefully Sane, Alaba and Tiago, we will have a competitive team
Inter will not buy Biragi for 12 million euros. The defender will return to Fiorentina
The locomotive has started a campaign to Write him a letter Pavlovich! Today, the coach leaves the club
Care Semed from Barca would be a mistake. Elder about the Catalan defender