Croatia

FOTO: ZAKOPČANA DO GRLA, A ZANOSNE OBLINE I DALJE U PRVOM PLANU Bivša djevojka Georgea Clooneyja u prozirnoj dolčeviti svima u Milanu zavrtjela glavom

Elisabetta Canalis, 41-godišnja talijanska glumica, showgirl i pjevačica, izazvala je pravu pomutnju na ulicama Milana, gdje se trenutačno održava Tjedan mode na kojemu je i ova atraktivna brineta bila jedna od uzvanica.

 

Bivša djevojka holivudskog glumca Georgea Clooneyja na modni event koji talijanske trendseterice čekaju s velikim nestrpljenjem stigla je zakopčana do grla, ali ipak s "opasnom" dozom seksepila. Naime, Elisabetta je ispod odijela nosila potpuno prozirnu dolčevitu - i to bez grudnjaka, pa nije ni čudo što su svi kao začarani gledali u njezino bujno poprsje.

Inače, Canalis i Clooney u vezi su bili dvije godine, a prekinuli su 2011. Zanosna Talijanka prije glumca bila je zaručena za bivšeg nogometaša Christiana Vierija, a 2014. udala se za ortopedskog kirurga Briana Perrija, s kojim je godinu dana poslije dobila kćer Skyler Evu.

No prije nego što su postali roditelji, Elisabetta je, nažalost, imala i spontani pobačaj.

 

- Život vam nekad da stvarnost koju ne očekujete... Neke stvari teško je prihvatiti, čak i kad mislite da ste nevjerojatno jaki... Ništa vas ne može pripremiti na vijest da više nema otkucaja tog malog srca... - rekla je glumica i pjevačica za talijanske medije nakon što je izgubila bebu.

Također je dodala kako ju je spomenuto traumatično iskustvo još više zbližilo s mužem, koji joj je bio bezuvjetna potpora u najtežim trenucima, a da joj brak itekako godi, jer izgleda božanstveno, dokazuju i njezine najnovije fotografije iz Milana.