logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Istraživanje pokazalo: Ženama treba 13,41 minuta da doživi orgazam

Muškarci smatraju da ženama treba puno kraće da dožive orgazam, a to je često i uzrok glumljenja u krevetu.

Ispostavilo se da žene ne uživaju u kratkom seksu, iako muškarci smatraju suprotno. Novo istraživanje pokazalo je da žene više uživaju u seksu ako traje duže, a treba im i duže da dožive orgazam. Otkrilo se koliko točno vremena treba ženama da dožive orgazam, a i da muškarci misle da im treba dosta manje vremena, piše The Sun.

Prosječnom muškarcu treba oko šest minuta da doživi orgazam, a ženama treba čak dvostruko više i to oko 13,41 minutu. Istraživanje se provelo na 645 heteroseksualnih žena iz 20 zemalja, uglavnom Ujedinjenog Kraljevstva, SAD-a, Nizozemske i Indije. Žene koje su sudjelovale u istraživanju su u monogamnim vezama, a prosječna dob bila je trideset godina.

Pogledajte kakva razmišljanja imaju mladi u Hrvatskoj, a i koliko ih želi nevinog partnera:

Ženama je dan zadatak da izmjere vrijeme od kada su postale seksualno uzbuđene do trenutka u kojem su doživjele orgazam. Vrijeme su mjerile osam tjedana, a mjerenja su se kretala od 12,76 do 14,06 minuta, a čak 17% žena nijednom nije doživjelo orgazam. Uz sve to, istraživanje je pokazalo da je vaginalni seks rijetko zaslužan za orgazam jer samo 31,4% žena ga je tako postiglo.

Prosječno je 68,8% žena trebalo nešto dodatno kako bi postigle orgazam, a tu se uključuje ljubljenje, lagano grickanje i dodirivanje drugih dijelova tijela. Također su i neke seksualne poze učinkovitije od drugih, a najviše žena vole kada ona kontroliraju igru te su na 'vrhu'- čak njih 42,2%.

Status veze nije bio ključan jer je udanim i neudanim ženama trebalo otprilike isto vrijeme za orgazam, ali pronašli su i neke iznenađujuće faktore koji ubrzavaju dolazak do orgazma. Jedan od faktora je nošenje čarapa - one tijekom seksa povećavaju zadovoljstvo.

Pogledajte kako Hrvati povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Zanimljivo Nemojte preskakati seks: Jača imunitet, ženama čuva zdravlje i povisuje toleranciju na bol
Liječenje je dugotrajno Otkriven rijedak poremećaj zbog kojeg žene doživljavaju i do 100 orgazama u danu!
Prebrzi orgazam Što kada seks traje prekratko: "Izdržim maksimalno tri minute..."

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Themes
ICO