Croatia

Jutarnji list, EXIT i Sea Star donose najbolje snimke nastupa i ekskluzivne live streamove! Ovaj tjedan: Satori, Ilija Đoković i Miloš Vujović

Jutarnji list je udružio snage s EXIT i Sea Star festivalima kako bi ove teške dane izolacije svima učinio podnošljivijima i optimističnijim. Svaki dan ekskluzivno na Facebook stranici Jutarnjeg lista moći će se gledati, slušati, a i zaplesati uz snimke nastupa održanih na najvećem festivalu naše regije, EXIT-u, i njegovom hrvatskom izdanju, Sea Staru.

Globalni superstarovi, najuzbudljiviji novi izvođači i regionalni glazbeni heroji stižu s EXIT-ovih glavnih pozornica – Main Stagea, Dance Arene i Fusiona, kao i s centralne scene Sea Stara – Addiko Tesla Stagea. Njima će se vikednima pridružiti i live streamovi elektronskih umjetnika okupljenih u jedinstvenom plesnom programu nazvanom #EXIThomeStream.

Ovaj tjedan ekskluzivno na Facebook stranici Jutarnjeg lista:

Ostanite doma, čuvajte sebe i bližnje i jedino tako ćemo preobroditi ovu krizu i na ljeto se ponovo okupiti na našim festivalima!

Cypress Hill, Amelie Lens, Dubioza Kolektiv i Meduza predvode line up četvrtog Sea Stara koji će 22. i 23. svibnja zauzeti umašku lagunu Stella Maris. Velika proslava 20 godina EXIT festivala dogodit će se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 9. do 12. srpnja uz nastupe niza glazbenih zvijezda kao što su su David Guetta, DJ Snake, Fatboy Slim, James Arthur, Tyga, Boris Brejcha i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter