logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Lopez opet pozirala u badiću: 'Želim i ja tako izgledati s 50'

Iako je nedavno proslavila 50. rođendan, pjevačica i glumica Jennifer Lopez (50) ne prestaje dobivati komplimente na račun izgleda. Fanove na Instagramu redovito oduševljava atraktivnim fotografijama, a sada ih je 'počastila' novom objavom.

- Volim ljeto - napisala je u opis fotke na kojoj pozira u jednodijelnom crvenom badiću, a 'pozadinu' je stavila u prvi plan.

Objava je u kratkom roku prikupila gotovo dva milijuna lajkova, a 'zasuli' su je komentari brojnih pratitelja.

'Savršenstvo', 'Izgledaš predivno', 'Ne vidim da imaš 50, želim i ja tako izgledati u tim godinama', pisali su oduševljeni obožavatelji.

I zaista, teško je povjerovati da je Jennifer nedavno napunila 50. Ona je i poslovna žena, poduzetnica, modna dizajnerica odjeće, cipela i parfema, producentica i majka. Zarađuje 263 milijuna kuna na godinu, a njezino bogatstvo procjenjuje se na 2,6 milijardi kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezin zaručnik Alex Rodriguez (43), nekadašnja zvijezda bejzbola, nedavno je na Instagramu objavio fotografiju pjevačice na kojoj pozira u bijelom badiću, a prvo što su obožavatelji primijetili je isklesan trbuh.

- Dušo, znam da 'ubijaš' u Rusiji i da ti je ostao još samo jedan koncert. Nedostaješ mi, jedva čekam da te vidim kod kuće - stoji u opisu fotografije. 

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO