Croatia

Maras nakon saborskih klupa pronašao novu zanimaciju! Nećete nikada pogoditi o čemu je riječ!

foto: TOMISLAV CUVELJAK

SDP-ovac Gordan Maras na parlamentarnim izborima nije dobio potreban broj glasova kako bi zasjeo u saborsku fotelju, no ipak, prona큄ao je ve훶 zanimaciju, koja mu o훾ito oduzima i vi큄e vremena nego 큄to je to oduzimala politika!

Svi koji smo혻 mogli u탑ivati u odrastanju svojih 훾etverono탑nih ljubimaca, znamo kako je to kad nam u ku훶u do휃e 큄tenac i koliko brige nam to oduzima, a sada zna i Maras, koji se novom zanimacijom i predivnim ljubimcem pohvalio na svom Facebook profilu!

”Da mi je netko rekao da 훶u tako brzo nakon svoje dvoje djece, dok su bili bebe, 훾istiti kakicu svaki dan za nekim, ne bi mu vjerovao. Bongo je razlog..i kaka 큄est puta dnevno”, simpati훾no je komentirao Maras.

Gospodinu Marasu mo탑emo samo poru훾iti da se i 훾i큄훶enje kakice, glodanje namje큄taja, iskopavanje vrta, pa i dlake koje 훶e nalaziti posvuda,혻 itekako isplate, jer sve to nju큄kice stostruko vrate svojom vjerno큄훶u i ljubavlju, a bolje terapije od njih nema!

Ovo je jedan od najsla휃ih psi훶a kojeg 훶ete ikad vidjeti! Preslatkim pogledom i smje큄kom osvojio dru큄tvenu mre탑u!

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Real Madrid wants to buy 18-year-old sporting defender nuna Mendes. Compensation – 45 million euros
Real Madrid midfielder Oscar Rodriguez may move to Villarreal
Ronaldo spoke of wanting to move to PSG after the Juventus-Loko match in the Champions League (France Football)
Matteus on Hennessy's words about Borussia: Bayern want to win the Champions League every year, but it's normal for them to take the Cup every two years
Safonov is the best player of Krasnodar in the 2019/20 season
Depay before Juve: If Lyon makes it to 1/4, it will be a serious bid
Adebayor on the city-real match: Madrid would be the favorite with Ronaldo in the line-up. This is a goalscoring machine